Scene șocante într-un spital din Mehedinți. Asistenta, către pacientă: „Vrei să te omor eu?”

0
359
Loading...

Scene șocante au fost surprinse, miercuri, la Spitalul Județean de Urgență Mehedinți. O asistentă a fost surprinsă în timp ce țipă la o pacientă, care acuză dureri mari.În imagini se vede cum o adolescentă plânge de durere, în timp ce femeia care o însoțea pe tânără o implora pe asistentă să facă ceva.

SCENE DE GROAZA IN SPITAL : " VREI SA TE OMOR EU?"'

SCENE DE GROAZĂ ÎN SPITAL! CU O ZI ÎNAINTEA SOSIRII LA SEVERIN A MINISTRULUI SĂNĂTĂȚII :SCENE SOCANTE in SPITALUL JUDEȚEAN DE URGENȚĂ DIN DROBETA TURNU SEVERIN :"VREI SĂ TE OMOR EU?"Scenele au fost filmate în data de 17.07.2019, iar astăzi 18.07.2019, la Drobeta Turnu Severin sosește premierul Viorica Dăncilă însoțită și de Ministrul Sănătății pentru a participa la alegerile din PSD Mehedinți:BINE AȚI VENIT!

Publicată de Ziarul Din Mehedinti pe Miercuri, 17 iulie 2019

În schimb, asistenta spune că femeia nu face altceva decât să agite pacienții și o amenință că o va da afară din spital, potrivit romania24.ro. Asistentă: ”O să vă rog să părăsiți spitalul, până nu chem gardienii. Agitați bolnavii. V-am zis să tăceți”.

Apoi, cadrul medical se îndreaptă spre patul de spital, unde pacienta plânge de durere: ”Dacă nu te potolești, o să chem medicul, să te ducă în terapie. Alte calmante nu mai am ce să-și fac, copilule, înțelegi? Vrei să te omor eu?”.

Loading...

Imaginile surprinse au fost publicate pe pagina de Facebook a Ziarului Din Mehedinți. Incidentrul ar fi avut loc du dor o zi înainte ca premierul Dăncilă să viziteze spitalul, însoțită și de Ministrul Sănătății, pentru a participa la alegerile din PSD Mehedinți.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...