Scandal în Parlament. Deputatul PSD Liviu Pleșoianu, gata să se bată cu un deputat USR

0
279

Atmosferă foarte tensionată, miercuri, în Parlament, unde doi deputați – unul de la PSD și celălalt de la USR – au fost gata să se bată, potrivit Știrile Pro Tv. 

Este vorba despre deputatul PSD Liviu Pleșoianu și deputatul USR Ionuț Moșteanu, care s-au certat din cauza activității CNA, instituție care a fost acuzată că nu acționează corespunzător pentru sancționarea derapajelor televiziunilor.

Ironic, Pleșoianu a spus de la microfonul Camerei Deputaților că așa zisa presă independentă – care atacă PSD-ul – este supusă unui atac, deoarece au fost micșorate bugetele serviciilor secrete.

”Vedeți, oricum s-a votat bugetul și presa independentă este supusă unui atac, deoarece de la Serviciu Român de Informații și de la alte servicii au fost reduse bugetele. Este un atac împotriva presei independente, și atunci să mai vii și cu amenzi din partea CNA deja e prea mult!” – a spus deputatul PSD, după care s-a îndreptat spre banca sa. Însă, pe drum, Liviu Pleșoianu s-a răzgândit, după ce deputatul USR Ionuț Moșteanu i-a spus ceva, care nu s-a auzit la microfon. Vizibil nervos, Pleșoianu s-a îndreptat către colegul din opoziție, care s-a ridicat în picioare, pregătit să-l întâmpine cum se cuvine.

Cei doi bărbați au stat față în față la mică distanță aproape o jumătate de minut și și-au spus câteva vorbe auzite doar de ei – timp în care lângă ei au apărut alți 3 parlamentari social-democrați, din tabăra lui Pleșoianu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.