S-a întâmplat in România: a pus femeia de serviciu să-l spele pe picioare, în birou

0
1074

Marian Rotaru, directorul Direcției Publice de Patrimoniu din cadrul Primăriei Municipiului Tg-Jiu a fost deseori personaj în relatările din presa locală, care a scris despre atitudinea sa de despot în relația cu sobordonații, aceștia fiind umiliți și jigniți în cel mai josnic mod, fiind de notorietate faptul că două salariate ale DPP au fost luate cu ambulanța de la serviciu și duse la spital pentru îngrijiri medicale, după unele dispute cu Rotaru.

Au apărut acum imagini cu femeia de serviciu care îl spală pe picioare şi îi taie unghiile. Mai mult, scrie scandaldegorj.ro, directorul o obligă să îl şi tundă, al birou.

Imaginile deținute de redactorii Scandal de Gorj îl înfățișează pe Rotaru cu pantalonii suflecați până la ghenunchi, cu un picior la înmuiat, într-un lighean de plastic cu apă, iar cu celălalt picior în poala femeii de seviciu care-i face pedichiura.

Sub domnia primarului Marcel Romanescu, directorii direcțiilor aflate sub autoritatea Primăriei Tg-Jiu sunt niște jupâni care-și permit să facă absolut orice în structurile pe care le conduc, atâta timp cât știu că edilul nu părăsește biroul său de edil, nu-l informează nimeni în legătură cu ce se întâmplă și, oricum, n-are curajul să ia nicio măsură.
Așa se face că Marian Rotaru, directorul executiv al Direcției Publice de Patrimoniu (DPP), plătit regește din bani publici, și-a deschis salon de cosmetică în biroul directorial din clădirea de pe Strada ”A.I. Cuza” a Primăriei Tg-Jiu.
Precum un patron de sclavi, directorul Rotaru o obligă pe femeia de serviciu a DPP să-i facă pedichiura, după ce-și înmoaie picioarele într-un lighean, chiar în biroul său de director.

Marian Rotaru, directorul Direcției Publice de Patrimoniu din cadrul Primăriei Municipiului Tg-Jiu, este, de departe, șeful cu obrazul cel mai gros, aflat în subordinea primarului Marcel Romanescu.
Cățărat în funcție, în urmă cu doi ani, imediat după alegerile locale, pe protocolul politic PSD-ALDE-PSRo din Consiliul Local Tg-Jiu, Rotaru nu a făcut nimic altceva de atunci, în afară de a mai arunca câte o gulgută aleșilor locali, ultima dintre acestea fiind cea cu plata prin SMS a taxei de parcare.
În schimb, presa locală a relatat, în dese rânduri, despre atitudinea sa de despot în relația cu sobordonații, aceștia fiind umiliți și jigniți în cel mai josnic mod, fiind de notorietate faptul că două salariate ale DPP au fost luate cu ambulanța de la serviciu și duse la spital pentru îngrijiri medicale, după unele dispute cu Rotaru.
Că directorul DPP se comportă ca un patron de sclavi este dovedit de faptul că o obligă pe femeia de serviciu a instituției să-i taie unghiile de la picioare și să-l tundă la birou.
Imaginile deținute de redactorii Scandal de Gorj îl înfățișează pe Rotaru cu pantalonii suflecați până la ghenunchi, cu un picior la înmuiat, într-un lighean de plastic cu apă, iar cu celălalt picior în poala femeii de seviciu care-i face pedichiura. Practic, biroul de director al DPP este și salon de cosmetică și coafură pentru Rotaru.

Rotaru își permite…

…acest lucru pentru că a văzut că nu i se poate întâmpla nimic, indiferent ce face.

În vara anului trecut, directorul DPP și-a luat subordonații să-i cosească iarba la vila sa din cartierul Ursați și pe ulițele din Lelești, iar în urma unei cercetări administrative s-a ales doar cu o mustrare. La începutul acestui an, o subalternă a lui Rotaru a detaliat șefilor Primăriei Tg-Jiu, dar și altor instituții, comportamentul agresiv al directorului DPP, amenințările și jignirile la care a fost supusă o lungă perioadă.
După ce cazul a fost pasat de la o așa zisă ”comisie de etică” la comisia de cercetare disciplinară, aceasta a clasat speța.
Cu toate astea primarul Marcel Romanescu l-a evaluat pe Rotaru cu calificativul ”bine”, așa că acesta a rămas la conducerea DPP și încasează, lunar, un salariu de 10.955 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.