Românii din afara țării se organizează pentru o nouă mișcare!

2
6102

Românii din străinătate și-au propus să vină în număr foarte mare pe data de 1 decembrie, de Ziua Națională, iar în acest sens a fost creat deja un traseu de-a lungul căruia se vor forma coloane de mașini. 

„Uniți în Cuget și-n Simțiri”
Venim Acasă pentru a sărbători Centenarul Marii Uniri!

Mișcarea Diasporei Unite și grupurile adiacente organizează o întâlnire, la Alba Iulia, pe 1 Decembrie 2018, cu ocazia Centenarului Marii Uniri. Facem apel, pe această cale, către toate organizațiile care vor să participe la întâlnire, să ni se alăture.

Vor porni către România coloane organizate din: Marea Britanie, Spania, Italia, Belgia, Suedia, Luxemburg, Danemarca, Austria, Germania care au drept punct de convergență benzinăria MOL de la Szolnok, pe E60, vineri, 30 noiembrie, ora 17:00. La ora 20:00 se intră în România prin vama Borș, urmând ca, în dimineața zilei de 1 Decembrie , să fim cu toții prezenți la Sărbătoarea Centenarului Marii Uniri, unde ne vom întâlni cu frații noștri din România și Basarabia.

Menționăm faptul că ne întâlnim strict pentru a sărbători Centenarul Marii Uniri – această întâlnire nu este un protest”, scriu românii din grupul Diaspora Europeană.

2 COMENTARII

  1. Buna ziua! Va rog frumos daca se poate ca pe data de 10 noiembrie sa se faca o mobilizare pentru a comemora 3 ani de la accidentul COLECTIV, 3 luni de la evenimentul din 10 august si 31 de ani de la Protestul de la Brasov. Aceste evenimente au marcat istoria Romaniei pentru o lupta a dreptatii si lupta romanului pentru libertatea de exprimare democratica. Haideti sa sprijinim aceasta miscare pe mai multe fronturi pentru ca cetatenii de buna credinta sa creada cu adevarat in idealurile de libertate si pentru evitarea unei noi dictaturi. Tara noastra are nevoie de independenta economica, iar dupa politica din ultimii 25 de ani am ajuns cu o datorie istorica greu de suportat de generatiile viitoare. Va rog foarte mult, de a face din aceasta zi, de 10 noiembrie, un spirit de unitate al romanilor inainte de aniversarea de la 1 Decembrie. Oamenii care vor merge la protest vor fi 100% pasnici, si vor chema clasa politica la democratie prin DEMISIA oamenilor dovediti corupti sau cu dosare penale. Un alt obiectiv principal este diminuarea aparatului administrativ la maxim 300 de parlamentari. Va multumesc frumos pentru intelegere!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.