România, țara tuturor posibilităților! Candidatul PNL la o primărie din Timiş, reţinut pentru trafic internaţional de droguri

0
834

Potrivit informațiilor furnizate de Adevărul.ro, Ionuţ Marius Ciornenchi, candidatul PNL pentru funcţia de primar al comunei timişene Giera, a fost reţinut pentru 24 de ore, alte persoane fiind plasate sub control judiciar pe o perioadă de 30 de zile.

Ionuţ Ciornenchi, candidatul PNL la funcţia de primar al comunei Giera (judeţul Timiş), a fost reţinut de poliţie pentru trafic de droguri, în urma unui operaţiuni ale procurorilor DIICOT de la nivelul central şi poliţiştii de la „Crimă Organizată” din Timiş şi Ilfov.

Anchetatorii au stabilit faptul că „inculpaţii au desfăşurat activităţi de introducere de droguri pe teritoriul României, din Spania, pentru a le distribui către lideri marcanţi din rândul traficanţilor de astfel de substanţe de pe raza municipiului Timişoara. Drogurile erau introduse pe teritoriul ţării noastre prin intermediul unei firme de curierat şi erau ridicate de către inculpaţi de la curier folosind de documente de identitate false”, se arată în comunicatul DIICOT.

Un bărbat şi o femeie au fost prinşi, joi, în flagrant la Bocşa (judeţul Caraş-Severin) după ce aceştia au ridicat de la firma de curierat un colet expediat din Malaga, Spania.

“La data de 30.07.2020, procurorii DIICOT – Structura Centrală, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Bucureşti – SCCO Ilfov au efectuat o acţiune de prindere în flagrant, pe raza oraşului Bocşa, judeţul Caraş-Severin, a doi inculpaţi după ce aceştia au ridicat de la firma de curierat un colet expediat din Malaga, Spania, şi având asupra lor suma de 800 de lei, o carte de identitate cu date falsă, un grinder şi fragmente vegetale. În urma activităţilor investigative a fost ridicată şi cantitatea de 1,488 kg. cannabis”, se mai arată în comunicat.

La aceeaşi dată, procurorii DIICOT – Structura Centrală, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Bucureşti – SCCO Ilfov au efectuat un număr de trei percheziţii domiciliare, pe raza municipiului Timişoara şi a localităţii Giera ,”în urma cărora au fost ridicate o ţigaretă confecţionată artizanal cu cannabis, o folie din aluminiu cu o substanţă pulverulentă susceptibilă a fi cocaină, sumele de 4.550 de euro şi 5.000 de lei, şapte telefoane mobile, două cântare electronice, 30 de pungi de vidare, un grinder şi un bong”, se mai arată în comunicatul DIICOT.

Conform Pressalert.ro, în una din camerele casei sale din Giera, Ciornenchi avea pe perete un tablou cu celebrul traficant de droguri Pablo Escobar.

Ionuţ Ciornenchi a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat cu propunere de arestare preventivă Tribunalului Bucureşti.

Poza: Press Alert. Ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...