România revine la restricții? Klaus Iohannis: „Dragi români, feriţi-vă de virus. Nu ne dorim să reimpunem restricţii”

0
10907

Președintele Klaus Iohannis spune că este îngrijorat din cauza creșterii numărului de cazuri de infectare cu noul coronavirus în ultimele zile și face apel la populație să respecte măsurile de protecție.

Președintele a declarat că autoritățile nu doresc să impună din nou restricții dure și că revenirea la starea de urgență este ultima soluție, atunci când nimic altceva nu funcționează.

„Sunt îngrijorat fiindcă am văzut în fiecare zi un număr mare de noi pacienți care sunt infectați. Și astăzi sunt peste 300 de persoane și cred că este cazul să mai subliniez câteva lucruri. S-a renunțat la multe restricții, dar virusul nu pleacă în vacanță, nici în concediu. Virusul este în comunitate. Am constatat că în zona politică, mai ales în opoziție, apar afirmații și poziții ciudate și nepotrivite.

Vă spun foarte clar, dragi români, feriți-vă de virus. Au rămas în vigoare măsuri simple, de bun simț și foarte imporatante. Masca, distanța, igiena mâinilor. Noi nu dorim să reimpunem măsuri de restricții fiindcă ne dorim să redăm românilor o viață normală dar această nouă normalitate nu poate fi un succes fără respectarea acestor norme minimale. Dragi mei, vă rog să le respectați”, a declarat Klaus Iohannis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...