Recuperarea taxelor – sursa de bani pentru românii care au muncit legal in străinătate

0
716

Realitatea este ca acest virus nu ne va cauza doar dificultati respiratorii, ci si dificultati financiare. La fel cum ne luam masuri pentru a fi cat mai putin afectati din punct de vedere al sanatatii, va trebui sa ne intereseze si masurile de siguranta financiara.

Nu mai este un secret ca lunile care urmeaza promit sa fie provocatoare pentru multi dintre romanii care au lucrat peste hotare. In aceasta perioada multi vor fi ingrijorati de situtia lor finainciara. In aceste vremuri, RTTAX Romania, o companie de recuperare taxe ne aminteste despre o oportunitate ca acesti romani, sa primeasca niste bani.

Loading...

Greul abia a inceput, spun unii specialisti financiari, referindu-se la recesiunea care se declanseaza datorita acestei epidemii pacatoase COVID-19.

Din pacate, multi romani, desi au lucrat in strainatate, nu sunt pregatiti din punct de vedere financiar sa infrunte mai multe luni de criza, in care veniturile lor vor fi minime sau vor lipsi.

Sunt multi romani, care au fost concediati, sau pur si simplu trimisi acasa de pe o zi pe alta, iar aceasta decizie a angajatorului i-a luat prin surprindere. “Atunci cand te angajezi in Germania, cu acte in regula, esti plin de speranta ca e un loc de munca stabil, doar sunt nemti ”- zice Marian Pop, unul dintre cei concediati fara drept de apel.

Incertitudinea persista in casele lor, si pentru ca nu stiu cat va dura aceasta perioada, sau cand se vor deschide granitele din nou si daca vor gasi o noua oportunitate de a pleca la munca in strainatate.

RTTAX recupereaza pentru dumneavoastra taxele platite in Anglia, Germania, Austria, Olanda, Danemarca, Norvegia, Irlanda, SUA.

Altii sunt si mai sceptici, pentru ca atunci cand ei au plecat din fabrica, santier, sau de la locul de munca, firma angajatoare straina a intrat direct in faliment financiar, astfel ca nu mai exista nici o sansa de intoarcere, dupa recesiune.

Nu se stie cat va dura aceasta criza financiara, cand se va termina si cum vom trece prin ea. Mai grav este insa, ca romanii nostri nu stiu in cat timp se vor relansa economiile tarilor mai mult afectate, cand si daca vor mai putea pleca la munca in strainatate.

Fara a dramatiza, realitatea este ca acest virus nu ne va cauza doar dificultati respiratorii, ci si dificultati financiare. La fel cum ne luam masuri pentru a fi cat mai putin afectati din punct de vedere al sanatatii, va trebui sa ne intereseze si masurile de siguranta financiara.

RTTAX, o companie care se ocupa cu recuperarea taxelor platite de catre romanii care lucreaza in strainatate, propune o sursa sigura si legala care poate ajuta la bugetul de criza. “Majoritatea romanilor care au lucrat in strainatate si au platit taxe si impozite, pot beneficia de o recalculare a taxelor platite. In cazul in care muncitorul roman a platit mai multe taxe catre Autoritatea Fiscala din tara respectiva, RTTAX va putea ajuta acesti oameni sa recupereze o parte sau integral aceste sume platite.” – a afirmat Zsoldos Szabolcs, managerul acestei companii.

“Recuperarea taxelor este o procedura normala si perfect legala. De asemenea, ar putea reprezenta o sursa buna de incasare a unor bani la care nu s-au asteptat”- mai spune Zsoldos.

In aceasta perioada, in care suntem izolati acasa si avem timp, ar fi momentul oportun pentru a incepe procesul de recuperare al taxelor. Acest proces poate dura chiar si 6 luni, de aceea recomandarea specialistilor este sa incepem cat mai devreme, astfel incat sa putem deja incasa in momentele cand rezervele vor fi pe terminate.

“Am luat decizia de a lucra de acasa tocmai pentru a proteja angajatii nostri si clientii deopotriva. Specialistii nostrii lucreaza in continuare pentru a sustine cat mai multi romani in procesul de rambursare. ”- se arata in comunicatul RTTAX.

Pentru inscrieri, detalii suplimentare, sau alte informatii, puteti sa apelati cu incredere:

Email: [email protected]

Telefon: +40 747 971545

www.rttax.ro

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...