Record mondial/Acest primar PSD primește salariu, pensie, pensie specială de parlamentar și pensie specială de primar!

0
1556

Potrivit informațiilor furnizate de Comisarul.ro, este vorba despre primarul PSD al comunei Colonești din județul Olt. Care a fost, un mandat, și deputat. Perioadă în care și-a pus fiul, fost fotbalist, primar al comunei! Odată cu intrarea în vigoare a Codului Administrativ, adoptat prin ordonanță de urgență de Guvernul Dăncilă, Nicolae Stan, cunoscut sub porecla de „BULĂ”, va primi indemnizație de primar, pensie de stat, pensie specială ca fost parlamentar și pensie specială, maximă, ca fost primar!

Atenție, să nu credeți că averea trecută în declarație este cea reală! În realitate ea este mult mai mare, însă proprietățile sunt trecute pe numele fiului sau ale unor interpuși, spun sursele noastre. Stan a reușit performanța ca, intrat în Parlament ca deputat PDL, să treacă la PSD, să participe la căderea Guvernului MRU, și să termine mandatul ca membru UNPR!

Loading...

Declarație de avere:

„BULĂ” este personajul din cauza căruia, anul trecut, când a fost aleasă Viorica Dăncilă președinte, era să și-o fure Fifor la congresul PSD de la Oprișan!

Fifor îl felicitase pe unul dintre cei care l-a huiduit pe Oprișan, spunându-i „Bravo!” și bătându-l pe umăr.

Baronul de Vrancea a stat o jumătate de oră de vorbă cu jurnaliștii, să își verse năduful, acuzându-l pe Paul Stănescu că a orchestrat această lovitură la adresa lui și a aflat că Fifor s-a bucurat de ceea ce i s-a întâmplat.

Văzându-l pe noul secretar general al PSD pe hol, s-a repezit la el să îi ceară socoteală. Panicat, Fifor i-a spus: „Nu e adevărat, Mariane!”

Stadionul din localitatea Colonești din județul Olt a primit numele de ,,Mircea Stan” după numele fiului primarului din comună, Nicolae Stan, zis Bulă. Din toată lumea fotbalistică, Bulă a ales numele fiului său! Mircea Stan, a fost într-adevăr fotbalist în Argeș, dar unul fără rezultate. Acest lucru i-a scos din minți pe toți consătenii săi și au început să facă tot felul de comentarii pe facebook la adresa lui.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...