Reacția unui cântăreț de manele când a fost amendat pentru că nu purta masca în benzinărie. „Te blestem”

0
512

Un cântăreț de manele a amenințat cu blesteme un polițist în momentul în care acesta l-a amendat cu 500 de lei pentru că nu purta mască în beninările. Sindicatul Europol anunţă că a fost depusă plângere penală pentru ultraj.

Bărbatul din imagini este un Costel Biju, un cunoscut cântăreț de manele. Scenele s-au petrecut pe 27 iulie și au apărut recent în mediul online, scrie mediasud.ro.

Sindicatul Europol relatează că, în 27 iulie, pe raza comunei Păuleşti, judeţul Prahova, un poliţist a amendat un bărbat care nu a purtat mască de protecţie într-o benzinărie.

”Cetăţeanul, cu model de comportament copiat cel mai probabil de la alţii care se cred deasupra legii, aflând că este sancţionat contravenţional a recurs la a-l ameninţa pe colegul nostru, promiţându-i, într-un limbaj suburban, că în 15 zile i se va întâmpla ceva rău, deoarece mama sa are îndeletniciri obscure, constând în faptul că face farmece, în trecut un poliţist decedând ca urmare a demersurilor acesteia, în mod ostentativ rupând în faţa poliţiştilor prezenţi, procesul verbal de constatare a contravenţiei”, relatează sindicaliştii.

Aceştia anunţă că a fost depusă plângere penală.

”Organizaţia noastră a sesizat unitatea de parchet competentă cu privire la săvârşirea infracţiunii de ultraj, mai ales în condiţiile în care există deja un precedent în care un cetăţean care l-a „blesmat” pe un agent constatator să îşi cumpere medicamente de banii cu care a fost amendat, a fost condamnat de instanţă”, au mai transmis sindicaliştii.

Bărbatul din imagini este un Costel Biju, un cunoscut cântăreț de manele. Scenele s-au petrecut pe 27 iulie și au apărut recent în mediul online, scrie mediasud.ro.

Discuția dintre polițist și bărbatul amendat:

– Mi-ai dat amendă? Te blestem!
– Vă rog frumos să încetați cu comportamentul acesta. Mențiuni dacă aveți…
– N-am!
– Pregătește-te, în 15 zile…
– Ce se întâmplă în 15 zile?
– Mama e de-aia… de face farmece.
– Și cu ce să mă pregătesc?
– Nu știu, mă duc la biserică, arpind o lumântare.
– Mă amenințați?
– Nu este o amenințare, ferească Dumnezeu.

Sursa: News.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...