Răspunsul oficial al CFR în privința informațiilor despre blocarea circulației unor trenuri care vin spre București

0
362

Într-o zvonistă ce ar putea avea chiar urme de manipulare, pe mai multe grupuri de Facebook care încurajează participarea la protestele din seara aceasta din Piața Victoriei au apărut informații potrivit cărora circulația mai multor trenuri spre București ar fi fost blocată. Informație care, evident, a ultragiat media de socializare…

Unii utilizatori ce frecventează aceste grupuri au distribuit în comentariile lor că trenuri care ar circula dinspre Craiova, Sibiu sau Brașov spre București ar fi blocate pe șine. Tot pe Facebook au apărut informații că o problemă mai gravă ar avea un tren blocat după ce ar fi plecat din Videle, tot spre București.

Contactați de Digi24, reprezentanții CFR au declarat că există o problemă cu un singur tren blocat pe șine, la Chiajna, în apropierea Bucureștiului, care are o întârziere de 480 de minute, cauzată de ruperea unor stâlpi de electricitate.

Trenul blocat lângă București circulă pe ruta Arad-Constanța. În afară de acesta, niciun alt tren CFR nu mai este blocat pe șine în acest moment, au declarat reprezentanții CFR.

sursa

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.