Rareș Bogdan, primul pe lista PNL la europarlamentare. Oreste: Un ochi îmi râde și altul îmi plânge!

0
290

Jurnalistul Oreste Teodorescu, invitatul celei mai recente ediții a interviurilor video ”Puterea Știrilor”, a vorbit despre schimbarea anunțată de jurnalistul Rareș Bogdan, potrivit PsNews.ro

Amintim că Rareș Bogdan a anunțat în urmă cu o zi că va părăsi postul de televiziune Realitatea TV si va candida primul pe lista PNL la alegerile europarlamentare din 26 mai.

”Un ochi îmi râde și altul îmi plânge. Ochiul care îmi râde este pentru că sunt absolut convins de toate calitățile de lider politic pe care Rareș Bogdan le are și se simțea de multă vreme nevoia unei energii pe partea dreaptă a eșichierului politic, a unei verbe și a unei anduranțe într-o luptă politică, pe care Rareș le are. Consider că este un mare câștig pentru politica românească. Ochiul care îmi plânge, desigur, e trist pentru că presa din România este mai săracă fără Rareș Bogdan.

Fără emisiunea ”Jocuri de putere”, noi cei care am vibrat la toate predicatele acestei emisiuni, o să rămânem cu nostalgia întâlnirilor de seară cu Rareș Bogdan, dar până la urmă cred că e un moment astral și în viața noastră și în viața lui, și cred că a luat decizia cea mai bună”, a declarat Oreste Teodorescu la Puterea Știrilor.

Puteti urmări întregul interviu, in clipul de mai jos!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.