Rareș Bogdan dezvăluie ASALTUL la care este supusă Realitatea TV! Lovituri în lanț pentru „Jocuri de Putere”

0
362

Rareș Bogdan dezvăluie asaltul la care este supusă Realitatea TV! Lovituri în lanț pentru „Jocuri de Putere”!Cunoscutul jurnalist a anunțat, marți seara, că Realitatea TV a primit o nouă amendă. CNA a amendat cu 15.000 de lei televiziunea de știri.Ca și cum nu ar fi fost de ajuns, potrivit lui Rareș Bogdan, postului i s-ar pregăti încă o amendă, după ce Monica Gubernat, membru CNA, s-a plâns, azi, de „Jocuri de Putere”.

„Nu cedăm, iar asta îi termină psihic. Azi am mai luat o amendă: 15.000 (de lei). Culmea este că, dacă vă spun de ce am fost amendat – de data asta am fost eu direct amendat, nu Oreste, nu Ana, nu Coandră, nu altcineva din post… De ce? Pentru că mi-am permis să comentez și să atac un securist, care recunoaște că a fost securist. Domnul Ioan Talpeș, fostul consilier al lui Ion Iliescu, fost șef al Serviciului de Informații Externe și consilier pe probleme de securitate la Cotroceni, șef al comunității de informații, mi-a făcut plângere, iar imediat slugile PSD-ALDE din CNA au trecut la represalii.

Culmea este că tot azi ne pregătim pentru următoarea amendă, deoarece, tot azi, un membru CNA din partea PSD, doamna Monica Gubernat, s-a plâns de emisiunea „Jocuri de Putere”, de maniera în care am reflectat mitingul PSD. Doamna Gubernat are suspiciuni că am încălcat demnitatea umană. Distinsă doamnă, nu noi am încălcat demnitatea umană, din contră, am spus tot timpul că oamenii aduși acolo nu sunt vinovați cu nimic, ci baronii roșii care i-au forțat, care i-au șantajat, care i-au condiționat. PSD a încălcat demnitatea umană”, a anunțat Rareș Bogdan

sursa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.