Rareș Bogdan a răbufnit: La ONU, România o va încasa odată cu voi, după protestele din 10 august

0
229

Rareș Bodgan a răbufnit după declarațiile ministrului de Interne. Realizatorul emisiunii ”Jocuri de putere”, de la Realitatea TV, a făcut un îndemn: ”La pușcărie”, după ce s-a aflat că ONU solicită informații cu privire la violențele de laprotestele din 10 august.

”Nu suntem nici la Videle, nici la Roșiorii de Vede și nici la Turnu Măgurele, Tanti Dan. La ONU nu mai poate face Flaușatul tău nimic, va sta și va încasa. Sigur, din păcate și România odată cu el. Și asta doar din cauza voastră, a celor care pe 10 august v-ați comportat ca în dictaturile de tip sud-american, acolo unde îi place omului, în sandale, acolo unde poate merge și fără ”șosete de prosop”. Încă puțin și vine URAGANUL peste voi…Încă puțin.

Rareș Bogdan a răbufnit după declarațiile ministrului de Interne, Carmen Dan

Deja lucrurile au intrat în linie dreaptă…Încă puțintică răbdare și vom dansa de bucurie….NOI, ei și ai lor vor plânge în pumni. Și vor plânge rău. Sfârșitul pentru ei și Clica de analfabeți funcționali ce au luat o țată captivă în mâini va fi CRUNT. Vor cădea de sus, fără parașute, mă rog, vor mai cădea și niște ”parașute” cățărate pe acolo prin Înaltul Puterii…”, a scris Rareș Bogdan pe contul său de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.