Rareş Bogdan a organizat o petrecere cu peste 100 de persoane într-un restaurant de lux din Cluj-Napoca

0
539

Europarlamentarul PNL Rareş Bogdan a aniversat ziua fiicei cu 100 de oameni la un restaurant din Cluj. Cei mai mulţi dintre invitaţi au petrecut în interiorul localului, încălcându-se astfel legea.

Europarlamentarul Rareş Bogdan, prim-vicepreşedintelui PNL, a ignorat starea de alertă şi i-a ţinut ziua fiicei sale cu 100 de invitaţi la un restaurant clujean, relatează LIbertatea.

Loading...

Legea spune că în starea de alertă, în toată România sunt interzise evenimentele în interiorul restaurantelor, fiind permise numai cele de pe terase sau grădini. Dacă închiriezi locul pentru un eveniment privat, nu poţi avea mai mult de 20 de invitaţi înăuntru.

Peste 30 de maşini parcate în faţa restaurantului Da Vinci şi doar câţiva oameni în curte, acestea sunt imaginile pe care Libertatea le-a realizat la Cluj duminică după-amiază, la petrecerea prim-vicepreşedintelui PNL Rareş Bogdan.

LA MESE FĂRĂ MASCĂ

Puţini oameni erau pe terasă, restul fiind în interiorul restaurantului, la mese fără mască, inclusiv Rareş Bogdan şi familia stând înăuntrul restaurantului.

Managerul restaurantului, Adela Logean, a confirmat tot. ”Este deschisă terasa, am în terasă 50 de persoane şi înăuntru ceva. Sunt … şase mese, le-am organizat cum se cuvine. Ba da, este şi afară şi în interior. În numărul permis. În interior, sunt 20 de persoane. Este în ordine, vă mulţumesc”, a spus aceasta, conform sursei citate.

Atât jurnalistul din Cluj care a observat din afară petrecerea, cât şi sursele din interior au descris aceeaşi realitate: puţini invitaţi în aer liber, aproape toată lumea la mesele din saloanele din interior, nicio mască, inclusiv Rareş Bogdan şi familia stând înăuntrul restaurantului, a relatat Libertatea.

FOTO: Libertatea

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...