Raeţchi, către jandarmii care i-au băgat în dubă pe protestatarii anti-PSD

0
282
Loading...

Deputatul PNL Ovidiu Raeţchi a reacţionat, după ce protestatarii care manifestau la Topoloveni împotriva PSD, în timpul unei vizite a lui Liviu Dragnea în localitate, au fost cu toţii ridicaţi de jandarmi, băgaţi în dube şi duşi la poliţie.

„As vrea să asigur opinia publică şi fiecare jandarm care încearcă să îşi facă datoria conform legii că toate acţiunile ordonate de şefii Jandarmeriei Române în această perioadă – încă înainte de represiunea din 10 august – sunt monitorizate atât de către departamentul de ordine publică al PNL, cât şi de către organizaţiile non-guvernamentale din România şi din întreaga lume. Nu acceptaţi să săvârşiţi abuzuri împotriva cetăţenilor şi în favoarea lui Dragnea, pentru că ele nu vor putea fi muşamalizate la nesfârşit de Carmen Dan. Toate regimurile autoritare au un final, iar faptele ilegale ale Jandarmeriei rămân consemnate. Conducerea la secţie, la duba, suprimarea libertatii unui manifestant paşnic care se legitimează este un abuz care plasează Jandarmeria Română în rândul forţelor de represiune de tip sovietic, nu al celor din Uniunea Europeană. Iar faptele ilegale, subliniez, nu vor rămâne fără consecinţe când România va reveni la liberalism şi democraţie. Adică foarte curând!“, a scris Ovidiu Raeţchi pe Facebook.

Protestatarii care manifestau la Topoloveni împotriva PSD, în timpul unei vizite a lui Liviu Dragnea în localitate, au fost cu toţii ridicaţi de jandarmi, băgaţi în dube şi duşi la poliţie, anunţă publicaţia locală ştiridepiteşti.ro.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...