Răbufnire pe Facebook: să va fie Rușine cu referendumul vostru!

6
1744

Să vă fie rușine. Să vă fie rușine vouă, tuturor celor ce susțineți aruncarea pe geam a 43 de milioane de euro pentru un referendum inutil, împotriva unei himere.

Nu am văzut armate de homosexuali luând cu asalt centrele de plasament pentru a ne fura copiii abandonați, copii de care vouă, de fapt, nu vă pasă și pentru care statul n-a alocat nici măcar 1 euro ca să-i salveze. Acei copii sunt adesea abuzați și traumatizați de adulți din familii tradiționale, dar vouă nu vă prea pasă. Singura voastră grijă e invazia homesexualilor dornici să ne ia copiii orfani. Pentru că așa vă spun niște politicieni cu probleme penale (unul chiar a și furat de la acești copii). Și pentru că alegeți să nu gândiți, să nu vă uitați în jurul vostru și să vedeți realitatea… unde sunt homosexualii ? Ce probleme vă creează ei ? Au intrat în viețile voastre ? Câți homosexuali știți voi, personal ? Câți homosexuali care vor să se căsătorească știți ? Dar care să își dorească un copil ? Eu niciunul… nici măcar unul.

Alegeți să nu vedeți că 2400 de școli au WC ul în curte, că jumătate din copiii României se culcă flămânzi, că mergeți la spital și sunteți tratați ca dracu, trimiși de colo colo și puși să vă cumpărați de toate, că bolnavii în stadii terminale mor sub tortură pentru că statul nu e în stare să le asigure paleație. Nu vedeți copiii bolnavi de cancer ai căror părinți aleargă disperați după medicamente pentru că statul NU vrea sau nu poate să îi trateze. Nu vedeți mizeria din jurul vostru, nu vedeți că nu avem măcar o autostradă terminată și că în 28 de ani nu s-a construit nici măcar un spital. Nu, tot ce vedeți e pericolul iminent al invaziei homosexuale.

Facem noi, cetățenii, un SPITAL. Un spital pentru copiii bolnavi de cancer. Va avea 12.000 mp și mai avem nevoie de bani pentru a-l finaliza. Dar ce credeți că a făcut statul român ? A zis bravo, pun și eu umărul, hai să facem acest spital ? NUUUUU. A zis aha, stați să vă punem niște bețe-n roate, așa că domnul Eugen Teodorovici a facut o modificare în codului fiscal prin care limitează accesul ONG-urilor, pe baza unor criterii aleatorii și fără nicio justificare, la sposnorizările pe care le pot deduce microîntreprinderile. Domnul Teodorovici a spus că a fost o eroare de interpretare, eroare pe care o va corecta rapid. De la înâlțimea funcției sale domnul Teodorovici poate minți, căci asta considerăm că a făcut : A MINȚIT… au trecut aproape 5 luni de la promisiune și nu a corectat nimic. Între timp însă alocă 43 de milioane de euro pentru referendum. Și alte milioane pentru catedrală. Spitalele și școlile să mai aștepte. Ipocizia și fariseismul sunt la ele acasă în România. Susțineți referendumul dacă asta vă doriți, dar să fiți conștienți că ați lăsat un copil bolnav fără tratament. Exact asta faceți oricât de mult v-ați minți că e creștinește să vă luptați cu oameni pe care nu-i vedeți și care nu v-au făcut nimic!

Autoare text: Mariana Furtuna

 

6 COMENTARII

 1. Fiecare cu parerea lui insa parerea mea este ca faceti o greseala imensa. Daca homosexualitatea era o situatie normala in omeniere cu siguranta omenirea s-ar fi stins si nu ar fi existat niciodata intrucat doi barbati nu pot naste un copil si la fel de bine doua femei nu pot face copii. drept urmare oamenii ar fi disparut cu mult timp in urma iar dvs nu aveati cum sa va mai spuneti punctul de vedere in acest moment. Drept urmare relatiile homosexuale sunt impotriva naturii si drept urmare nu isi au locul intr-o societate normala. Referendumul este NECESAR tocmai pentru a specifica clar ce este normal si ce nu este normal. Nu am nici o problema cu ce face fiecare om acasa la el insa incredintarea copiilor unui cuplu de homosexuali nu isi are rostul si nu este normal. Educarea unui astfel de copil nu poate fi una corespunzatoare si normala cu situatia normala. Normala nu inseamna ce ni se impune din afara ci ceea ce spune natura.

  O zi placuta,

 2. Vaaiii! …aceste cuvinte ne doaare!!!
  Aveti dreptate cocoana!!
  Daca tara e o colonie si o ruina, daca politicienii nesimtiti se ingrasa din sudoarea poporului, daca bugetele pentru sanatate si invatamant sunt stravezii rau-ca o consecinta la punctul 2, ce mai conteaza ca fiul tau va deveni poponar datorita propagandei agresive globaliste, anticrestine si antinationale a lgbt.
  Un articol standard pentru a prosti pe cei neinformati si slabi de inger.
  Ma pis pe corectitudinea voastra politica.

  PS
  Unde esti tu Tepes Doamne…

 3. iar informatia „jumatate din copii Romaniei se culca flamanzi”, este incorecta, probabil pentru a starni reactii lacrimogene.
  Iar tu stii asta….cocoana.
  Dar…v-ati obisnuit sa ne credeti mai prosti decat suntem.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.