PSD nu se dezminte, încă o organizaţie a partidului face afirmaţii deplasate pe Facebook: „Au ajuns străinii să ne conducă ţara?”

0
350

Încă o organizaţie a PSD postează mesaje xenofobe pe Facebook în apropierea primului tur al alegerilor prezidenţiale. După PSD Sibiu, şi PSD Focşani critică mai mulţi candidaţi şi oameni politici pentru că au „nume de străini” informeaza digi24.

Într-o postare pe Facebook, organizaţia PSD Focşani se „întreabă” dacă „au ajuns străinii să ne conducă ţara” după ce au enumerat mai multe nume şi prenume de politicieni.

Loading...

„Klaus, Siegfried, Kovesi, Orban, Hellvig, Clotilde, Kelemen, Tomac. Au ajuns străinii să ne conducă ţara? Felicitări SRI”, au scris cei de la PSD pe Facebook în data de patru noiembrie.

În 6 noiembrie, organizaţia PSD Sibiu posta un mesaj în care îi numea pe Klaus Iohannis „sasul” şi pe Ludovic Orban „etnicul maghiar”, şi îi acuza că nu au susţinut referendumul pentru definirea familiei în Constituţie drept uniunea dintre un bărbat şi o femeie şi în care Viorica Dăncilă era lăudată pentru că este „candidatul creştin-ortodox”. Postarea a fost ştearsă, ulterior.

Postarea integrală, postată pe Facebook de PSD Sibiu:

„Vasilica Viorica Dăncilă este candidatul creștin-ortodox, precum majoritatea cetățenilor români, candidatul care a susținut familia tradițională la referedumul din toamna anului 2018. Acestea sunt trasăturile normalității României.

În România, drepturile la opinie și la vot democratic nu sunt îngrădite. Dar oare este NORMAL ca reprezentanții Bisericii Evanghelice-Luterane, din care face parte sasul Klaus Iohannis și reprezentanții Bisericii Unitariene, de care aparține etnicul maghiar Ludovic Orban, să declare public că nu susțin familia formată dintre un bărbat și o femeie, așa cum este familia tradițională românească, iar acești doi lideri de la PNL să nu ia atitudine? Oare este România NORMALĂ dacă a ajuns, astăzi, să fie condusă de oameni care nu simt românește, care nu înțeleg obiceiurile, tradițiile și spiritul nostru românesc, transmis din strămoși?”

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...