Protest pe un drum judeţean din Bucovina. Localnicii au plantat flori, copăcei şi legume în craterele uriaşe

0
151
Loading...

Pentru a doua oară în acest an, localnicii din zona Broşteni, judeţul Suceava, au ieşit să planteze flori şi copăcei pe drumul judeţean 177, Frasin-Puzdra. Oamenii sunt nemulţumiţi pentru că drumul administrat de Consiliul Judeţean Suceava este plin de gropi şi din această cauză îşi strică maşinile. La fel ca în luna aprilie, şi acum autorităţile nu au avut reacţii la protest.

Mai mulţi cetăţeni din Broşteni, judeţul Suceava, au ieşit cu mic cu mare în zi de sărbătoare şi au plantat flori, copăcei şi legume în semn de protest pe drumul judeţean 177. Şoferii se plâng că din cauza gropilor din asfalt sunt oblligaţi să-şi repare des maşinile şi, evident, pe cheltuiala lor.

Într-un comentariu pe Facebook, unul dintre protestatari şi-a exprimat dezamăgirea faţă de faptul că administratorul nu a luat măsuri concrete şi de durată ca să repare artera, care traversează o zonă superbă a Bucovinei, cu peisaje spectaculoase.

”Atunci, în Aprilie ne-a spus dl Flutur (n.r. preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur) să avem răbdare să stam linistiţi că a făcut un credit pentru drumul ăsta, dar acum o săptămâna ne-a spus că banii au fost dirijaţi la drumul Suceava- Iasi şi am rămas din nou ai nimănui”, a scris Vili Rusu pe contul său de socializare.

Loading...

Drumul judeţean Puzdra – Frasin a fost construit în anii 1965-1966 ca drum forestier, pentru transportul buştenilor din doborâtura de vânt din anul 1964 de pe Valea Negrii, Broşteni. L-a preluat apoi Întreprinderea Mineră, ca ulterior să devină drum judeţean de mare importanţă pentru comunele Broşteni şi Crucea, singura legătură cu reşedinţa de judeţ, Suceava.

Astazi 08/09 un grup de cetățeni au renunțat sa meargă sa se distreze la zilele Orasului și au încercat din nou sa…

Publicată de Vili Rusu pe Duminică, 8 septembrie 2019

Şoseaua nu a mai suferit reparaţii capitale de zeci de ani. Plombele puse ţin doar câteva luni.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...