Protest anuntat in Piata Victoriei dupa anuntul lui Toader. Locul protestelor, plin de gunoaie, din ordinul lui Firea

0
195

Un protest este anuntat, luni seara, in Piata Victoriei, dupa ce ministrul Tudorel Toader a spus ca are pregatita o ordonanta de urgenta prin care sa se extinda termenul contestatiei in anulare la toate cazurile de condamnari de la ICCJ din ultimii 4 ani, potrivit Ziare.com.

Protestul este intitulat „Nu vrem ordonanta pentru corupti” si este programat sa inceapa la ora 18:00, fiind organizat de comunitatea insist, deci REZIST; rezist, deci EXIST.

„Tudorel a anuntat la televiziunea inculpatului fugar Ghita ca a pregatit ordonanta de Urgenta care anuleaza 370 de condamnari, printre care si condamnarea lui Dragnea. E inacceptabil. Protestam”, se arata pe pagina de Facebook a evenimentului.

Pana acum, peste 1.600 de persoane s-au aratat interesate de eveniment, iar cateva sute au anuntat ca participa sigur.Amintim ca Toader a anuntat, duminica seara, ca are deja pregatita ordonanta de urgenta prin care sa se extinda termenul contestatiei in anulare la toate cazurile de condamnari de la ICCJ din ultimii 4 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.