Profit.ro: Firea pune taxă la intrarea în București

1
1269
Loading...

Gabriela Firea anunță introducerea vinietei pentru București. Restricții și pentru centru!

Primarul general, Gabriela Firea, a anunțat, miercuri, un proiect prin care, de la 1 ianuarie 2020, toate vehiculele care nu sunt înmatriculate în București sau Ilfov vor putea intra în Capitală numai după achitarea unei viniete.

Vinieta va costa 10 lei pe zi sau 1.900 lei pe an.

În urmă cu doi ani, Profit.ro anunța în exclusivitate că autoritățile pregătesc pentru proprietarii de mașini, în locul timbrului de mediu, introducerea unei taxe de poluare sub formă de vignetă, diferențiată ca valoare în funcție de gradul de poluare al autoturismului, șoferii urmând să aibă acces în diferite zone ale marilor orașe doar pe baza unui sticker colorat lipit pe parbriz. Sistemul este deja aplicat în Germania și pregătit acum și pentru România.Atunci, sistemul era gândit la nivelul Guvernului pentru mai multe orașe. Primul oraș care introduce acum interdicția este Capitala.

Loading...

De asemenea, toate autovehiculele sub Euro 3, indiferent unde sunt înmatriculate, nu vor mai putea să circule în centrul Capitalei. Pentru cele înmatriculate în București sau Ilfov, sub Euro 3, interdicția va fi valabilă de anul viitor.

Sursa: Profit.ro

Loading...

1 COMENTARIU

  1. Faa muio!! Dar Tu o sosea de centura ai făcut? O alternativa ai făcut pentru șoferi și etc.? Pai tu cind ieși din București ar trebui sa te futem în gură? Sau ce sa facem?
    Î-mi cer scuze de limbaj! Dar e dureros!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...