Profesoară din Satu Mare, arestată după ce a atacat 2 copii cu spray lacrimogen

0
95
Loading...

O învăţătoare în vârstă de 43 de ani din Satu Mare a fost arstatată preventiv după ce a pulverizat spray lacrimogen către doi copii, de 6 ani şi de 7 ani, relatează presa locală.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Satu Mare, poliţiştii au fost anunţaţi că, miercuri, în jurul prânzului, la şcoala gimnazială din Santău, o învăţătoare a pulverizat spray iritant lacrimogen către doi copii, de 6 ani şi de 7 ani.

Ea şi-a motivat gestul, spunând că cei doi copii, o fetiţă şi un băiat, unul la clasa pregătitoare şi celălalt la clasa întâi, derajau ora, transmite News.ro. Conducerea Inspectoratului Județean Școlar Satu Mare a deschis o anchetă în acest caz, mai arată sursa citată. Inspectorul general școlar Călin Durla a precizat pentru PresaSM că îi va desface contractul de muncă.

„Nu poți să invoci legitima apărare în fața unor copii de șase ani. Dacă erau copii de liceu am mai fi înțeles. Îi vom desface contractul de muncă, indiferent ce spune procuratura”, a spus inspectorul.

Loading...

Cazul este cercetat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Carei. Femeia este din municipiul Satu Mare și a câștigat recent concursul de profesor suplinitor la școala din comuna Santău.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...