PROBLEME GRAVE DE SĂNĂTATE PENTRU ION ILIESCU. ”NU MAI POATE IEȘI DIN CASĂ.NU ȘTIU CÂT O MAI DUCE”

2
2156

ALERTĂ. PROBLEME GRAVE DE SĂNĂTATE PENTRU ION ILIESCU. ”NU MAI POATE IEȘI DIN CASĂ.NU ȘTIU CÂT O MAI DUCE”

Fostul președinte al României, Ion Iliescu, 88 de ani are probleme mari de sănătate. Surse din anturajul fondatorului actualului PSD au declarat pentru NewsTeam.ro că Ion Iliescu nu mai iese nici măcar în curtea casei în care locuiește, acesta stând mai mult în pat.

”Are probleme cu picioarele, cu glicemia și cu inima. De câteva luni, nu mai iese nici măcar în curtea casei. În schimb se uită la știri și citește, dar mai puțin că obosește foarte repede. Mai vorbește la telefon cu unii prieteni și cu apropiați din PSD. Nu cu cei din actuala conducere,că aceștia nu-l mai bagă deloc în seamă. Nu știu cât o mai duce că este foarte slăbit”, declară pentruNewsTeam.ro, apropiați ai fostului președinte al României, Ion Iliescu.

În ultima perioadă, Ion Iliescu nu a mai avut ieșiri publice și a fost internat de câteva ori la Spitalul Elias, întrucât a avut probleme cardiace.

2 COMENTARII

  1. Sa nu mori mu!stule ca ai de dat explicații. Fir-ai al dracu’ de rablagit!
    Balega de om ce esti.
    Ai dat de greu si gata, mori. Nu mai tii legatura cu PSD-ul, dar la stiri te uiti si vorbesti doar cu apropiații. Pffff! Glume din anii 80. Stai dracu’ țeapăn si sa nu „pleci” nicăieri, cu toții te „iubim” si bani de flori din cur. Poate niste gloante, stii tu, de acolo din arsenalul tau.
    Jegule!

    • Cand citesc comentarii ca acesta… inclin sa cred ca noi, ca neam, nu ne mai facem bine… Sa ne dea Dumnezeu, fiecaruia dintre noi, ceea ce ne lipseste!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.