Problema unui europarlamentar PSD

0
298

Europarlamentarul PSD Claudia Țapardel, aflată la Strasbourg, și-a rupt un toc de la pantofi. S-a fotografiat cu pantoful rupt și a postat poza pe Facebook.

„Deci… ce înseamnă când ți se rupe tocul de la pantofi? 🙈 Just asking, for a friend 😅”, a scris eurodeputatul pe contul său de Facebook.

Mesajul este însoțit de hashtagurile #nogreenmoodanymore și #stillbelieveinmagic, alături de „feeling amused at Parlement Européen – Strasbourg”.

Potrivit Wikipedia, a candidat pentru Parlamentul European având ca obiective principale reducerea șomajului, mai ales în rândul tinerilor, îmbunătățirea legislației europene care reglementează drepturile muncii, dar și adoptarea pragului de venit minim garantat valabil pentru toate statele membre ale UE. În Parlamentul European, Claudia Țapardel este membră în Comisia pentru Transport și Turism, în Comisia pentru afaceri constituționale și în Delegația pentru relațiile cu țările din Asia de Sud, precum și membră supleantă în Comisia pentru Bugete, Delegația la Comisia parlamentară mixtă UE-Mexic și Delegația la Adunarea Parlamentară Euro-Latinoamericană. De asemenea, este Copreședintă a Intergrupului pentru Dezvoltarea Turismului European și a Patrimoniului Cultural din Parlamentul European.

Nu s-a remarcat cu absolut nimic, până nu și-a rupt un toc..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.