Primele informații despre orgiile cu fete, pe Insula Belina. Liviu Dragnea apare în documentar

0
11878
Loading...

În plin scandal al disparițiilor fetelor Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, jurnaliștii de la Passport Productions au făcut public un nou fragment al serialului „Belina – Insula Fărădelegii“.

Ies la iveală astfel informații și mărturii incredibile de la oamenii care locuiesc în acest loc, și nu numai, despre chefurile la care erau aduse fete pentru prostituție.

„Locuri în care poliția nu este o instituție aflată în slujba poporului”
Insula Belina, micul paradis de pe Dunăre, se află în sudul judeţului Teleorman. Jurnaliștii de la Passport Productions au realizat un material de investigație cu mărturii incredibile despre evenimentele petrecute în acest loc.

Materialul vorbește despre traficul de persoane, făcut în zonă, dar și despre întâmplarea unei cântărețe blonde chemate la un chef organizat în acest loc, care a reuşit să fugă ajutată de un localnic. De altfel, se menționează faptul că, la Belina, poliţiştii de frontieră nu aveau acces.

Loading...

„Pentru că în spațiul public au apărut mai multe declarații privind rețelele de proxenetism folosite de oamenii din politica românească, am decis să publicăm un fragment din ❝Belina❞ – Episodul 3 – Insula Fărădelegii înaintea publicării episodului în întregime. Vă rugăm să ascultați ce au de spus oamenii din zonă despre chefuri cu fete și vedete și un polițist de frontiera despre lipsa de acces a politiei pe insulă, aflată în zona de graniță, si despre rețele de trafic de persoane.

Pentru că în spațiul public au apărut mai multe declarații privind rețelele de proxenetism folosite de oamenii din…

Publicată de Passport Productions pe Miercuri, 31 iulie 2019

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...