Primarul unui oraș din Mexic a fost legat de un camion și târât pe stradă de cetățeni. Video

0
1026

Unsprezece persoane au fost arestate în sudul Mexicului după ce primarul orășelului în care locuiau a fost scos afară cu forța din biroul lui, legat de un camion și târât pe străzi.

Cetățenii orășelului erau nervoși că primarul nu și-a respectat promisiunea din campanie de a repara un drum local, potrivit BBC.Poliția a intervenit rapid pentru a-l elibera pe primarul Jorge Luis Escandon Hernandez, care nu a suferit rănit grave.Mai mulți agenți de poliție au fost trimiși în orașelul din statul mexican Chiapas.

Loading...

Primarii și politicienii locali din Mexic sunt deseori ținta bandelor traficanților de droguri atunci când aceștia refuză să colaboreze potrivit intereselor infractorilor. Rareori însă, sunt atacați din cauza nerespectării promisiunilor de campanie.Primarul spune că va face plângere pentru răpire și tentativă de crimă.Mai mulți localnici care au fost martori la scenele violente le-au filmat și le-au publicat pe rețelele sociale.

A fost nevoie de zeci de agenți de poliție pentru a opri vehicului și pentru a-l salva pe primar. 11 persoane au arestate în urma violenței.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...