Primar PSD jignește profund Diaspora, Rares Bogdan reacționează imediat!

2
764
Loading...

Este deja bine cunoscut faptul ca PSD nu agreează absolut deloc românii plecați peste hotare și este foarte simplu să ne dam seama și motivul: odată plecați inafara țării și văzând o condirece așa cum trebuie să fie, românii nu mai votează niciodată cu PSD.

Nu de puține ori, aleșii PSD au jignit profund românii plecați peste hotare, în căutarea unui trai mai bun. Cazul de astăzi nu are nimic în comun față de celelalte cazuri, poate doar nerușinarea supremă, la care a ajuns acest partid care este mai degrabă o organizație a hoților și baronilor locali.

Iată postarea care a indignat românii de peste hotare, dar și pe cei rămași acasă!

„Unul dintre cele mai infecte personaje din PSD este limbricul de primar din comuna mea natală: Pigui Cosmin este primarul comunei Peştişani şi se adresează aşa celor plecați ìn afara țării!”

Loading...

Postare: Alin Miron Stănescu

Poftim, exprimare de primar!!

Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan, a reacționat imediat, pe contul lui de Facebook: Încă un primar pesedist care-i consideră pe frații din Diaspora „gunoaie” etc. Astea sunt învățăturile de la partid, așa arată manualul PSD de propagandă. Nu că nu știam, dar… e încă o dovadă că ei nu pricep nimic din țara asta, a scris europarlamentarul.

Întrebat de corespondentul Mediafax despre mesajele de pe Facebook, primarul Cosmin Pigui a răspuns că există, în Peștișani, un grup care „lucrează puternic” împotriva lui, iar contul de pe care s-a scris mesajul nu i-ar aparține.

„La Peștișani e creat un cerc foarte puternic, un grup care lucrează foarte puternic împotriva mea pe Facebook și sunt creații. Eu sunt foarte puternic atacat, mi-au făcut conturi false, cel puțin cinci-șase conturi și de un an mă toacă într-una. Îmi scot din context, fac tot felul de falsuri. Nu am scris eu așa ceva. Nu este pe contul meu. Să dezmint ce nu am spus. Am început să adun din postările care sunt pe Facebook pentru a face plângere. Contul e cu numele meu”, a declarat primarul din Peștișani.

Mai mult, edilul spune că el chiar are prieteni în Diaspora.

„Am foarte mulți prieteni în Diaspora, vecinii mei cam toți, îi aștept să vină acum acasă, unii au venit în august, alții vin în septembrie. Sunt oameni muncitori care s-au dus să-și facă un gram de avere ca să se întoarcă în România”, a mai spus primarul.

Loading...

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...