Prima reacție a Facebook după ce rețeaua a picat. Mesajul a fost postat pe Twitter

0
192

Facebook a reacționat, miercuri, la problemele legate de funcționarea celei mai mari rețele de socializare din lume, precum și la aplicațiile Instagram și Messenger, susținând că nu este vorba despre un atac cibernetic.

În două mesaje postate pe contul de Twitter, reprezentanții Facebook spun că nu este vorba despre un atac cibernetic și că lucrează pentru a rezolva problemele semnalate de utilizatori.

„Lucrăm pentru a rezolva această problemă cât mai curând posibil, însă putem confirma că nu este vorba despre un atac cibernetic”, se arată într-un mesaj postat în jurul orei 21.00, ora României.

Într-un alt mesaj, postat în jurul orei 20.00, reprezentanșții Facebook anunțau că sunt conștienți de faptul că sunt persoane care întâmpină probleme cu multe dintre aplicațiile Facebook. „Suntem conștienți că unele persoane au probleme în a accesa aplicațiile Facebook. Lucrăm pentru a rezolva problema cât mai curând posibil”, se arată în mesaj.

Rețeaua de socializare Facebook nu funcționează de mai multe ore, utilizatori din Europa, America de Nord și America de Sud raportând numeroase probleme. Utilizatorii Facebook din România, dar și din alte regiuni ale lumii, reclamă faptul că nu pot posta sau nu pot răspunde mesajelor primite pe rețeaua de socializare.

“Nu pot posta pe Facebook”, “Nu pot să mă loghez pe Facebook” și “Nu pot răspunde la nicio postare”, sunt câteva dintre miile de mesaje postate de utilizatori după ce rețeaua de socializare Facebook a picat. Potrivit unei hărți realizate în baza mesajelor furnizate de utilizatorii care reclamă probleme la funcționarea rețelei Facebook, Facebook a picat în țări din Europa, America de Nord și de Sud, dar și Asia.

Sursa: Știrile Pro Tv

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.