Preotul care îndeamnă la ură, pentru ca a pierdut referendumul

1
794

Cosmin Santi, cadru didactic al Facultății de Teologie de la Universitatea Valahia din Târgoviște, și preot paroh al comunității de la Viforâta (Dâmbovița), a reacționat extrem de dur după eșecul referendumului și a cerut întoarcerea la metodele folosite de biserică în primele secole ale creștinismului, relatează Gazeta Dâmboviței.

„Astăzi cred că am înțeles unde se află națiunea română. Câtă incultură și imoralitate este în România. Biserica trebuie să își reconsidere poziția în societate. Este momentul să reutilizăm prescripțiile canonice cu privire la instituția penitenței din primele veacuri creștine, iar pentru dușmanii Bisericii și ai lui Hristos este momentul de a face uzanță de afurisire, anatemă și excomunicare. E momentul să extirpăm răul din rădăcină pentru a nu se extinde acest cancer al necredinței în credincioșii fideli. Nu mai putem acorda binecuvântare la cununie, la înmormântare celor care luptă împotriva bisericii și a lui Dumnezeu”, a scris Cosmin Santi pe Facebook.

Postarea are setările de confidențialitate astfel încât să fie văzută doar de prieteni, precizează sursa citată.

1 COMENTARIU

  1. Elevate față bisericească !
    Eu îți propun și ție o plăcuță suedeză, așa să ai parte și tu de o binecuvântare asemănătoare cu al mizerabilului Dragnea …
    Nu uita că România e o țară laică și dacă aplici o furie proletară pe tema referendumului, vei afla că sunteți depășiți de realitatea cotidiană.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.