Povestea porcului, povestită de Liviu Lolu

0
123

Părea simpatic domnul Daea cu glumele lui, nu? Când era să „facem 12 milioane de plăpumi din lâna oilor 🐑”, când s-a lăsat udat de stropitoare sau când alerga vesel ca un hamster prin porumb. Vesel și incompetent, dar asta nu se vedea atunci.

Când și-a angajat fiica la minister a mai părut și oleacă ticălos dar s-a trecut repejor peste pentru că, nu-i așa, era simpatic, din popor și din topor, nu era ursuz ca tehnocrații.

Acum nu suferă oaia, ci țăranii dintr-un sfert de țară care plâng după porcii luați cu japca din bătătură și arși pentru că simpaticul dom’ Daea a scăpat de sub control o molimă pentru care avea leac dacă procedurile din HG 830/2016 erau respectate la linie. Dar de ce să respecte domnul Daea o procedură a tehnocraților când avea de făcut glume antisemite ca să pară nu doar simpatic ci și empatic cu porcii, în mintea lui.
Mai plâng și oamenii rămași șomeri de prin abatoarele țării, că porcii azi se ard nu se mai procesează nimic. O să plângă și bugetul de stat că nu vom mai exporta câțiva ani buni carne de porc. Dar domnul Daea e simpatic nu competent. Simpatic și ticălos.

Acum a semnat pe șest un ordin prin care suprafețele cultivate cu porumb din focarele de pestă porcină vor fi arse. Porumbul ăla prin care domnul Daea țopăia vesel anul trecut, știți clipul video că am râs toți.

Pentru că domnul Daea a fost simpatic și am râs, azi fermierii plâng. Și noi vom plăti despăgubiri. Că, nu-i așa, tot comunistul se pricepe la agricultură. Și la oi. Și la orice, dar să nu vină molima fără să anunțe, să sune la sonerie, să intre pe ușa din față.

PSD, luați-l de-acolo pe Daea și spalați-vă pe cap cu glumele lui, puneți repede un ministru competent până nu distruge toată agricultura!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.