Ponta, stand-up în Parlament: Dăncilă vorbeşte despre ceva ce nu ştie – e ceva tautologic, spun tautologic ca să vă dau de lucru, să căutaţi pe Google

0
939

Preşedintele Pro România Victor Ponta a ironizat-o de mai multe ori pe premierul Viorica Dăncilă joi, în plen, făcând aluzie la negocierile ratate dintre PSD şi Pro România, întâlnirea ratată a preşedintelui PSD cu vicepreşedintele SUA Mike Pence sau discursurile acesteia. „Damna Dăncilă vorbeşte despre ceva ce nu ştie – e ceva tautologic, spun tautologic ca să vă dau de lucru, să căutaţi pe Google”, a declarat Ponta, citat de Adevărul.ro

„Doamna Dăncilă e supărată că ieri m-au sunat toţi consilierii domniei sale să ne vedem. Dacă te refuză un bărbat, nu e normal să o spuneţi la microfon. Doamna Dăncilă vorbeşte despre ceva ce nu ştie – e ceva tautologic, spun tautologic ca să vă dau de lucru, să căutaţi pe google.

Loading...

Din câte ştiu, salariul domniei sale de europarlamentar nu i l-a tăiat nimeni. În acest moment, nu mai avem Guvern. Vreţi să mai staţi o lună la guvernare ca să pierdeţi următoarele zece rânduri de alegeri. Singurul om în care am încredere e Ionel Arene. Ăsta când spune că ia, ia! Aşa spune Parchetul. Chiar sunt un om rău că am pus-o pe listă la europarlamentare în 2014. Dar domnul Dragnea a fost şi mai rău că a pus-o ministru. Deci să nu ajungeţi datori la domna Dăncilă.

Doamna Dăncilă ne-a promis că e neconflictuală. M-am uitat că azi chiar s-a certat cu toată lumea. Dar nu a vrut să se certe cu doamna Ursula. Nu-i spun numele complet ca să nu vă încurc. Şi nici cu Mike Pence n-a vrut să se certe. N-a vrut să-l primească, a alergat omul după ea prin tot Washingtonul”, a declarat Ponta în plenul Parlamentului.

FOTO Inquam Photos / George Calin

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...