Poliția Română mai primește o palmă! Trupa Paraziţii a câştigat în primă instanţă procesul cu Sindicatul din Poliţie: câţi bani ar trebui să primească rapperii

0
662
Loading...

Trupa Paraziţii a câştigat în primă instanţă procesul intentat de Sindicatul Naţional al Agenţilor de Poliţie (SNAP), care i-a acuzat pe cântăreţi că au versuri calomnioase la adresa forţelor de ordine.

Cheloo, FreakaDaDisk, Ombladon şi casa de producţie 20cm Records au câştigat în primă instanţă procesul deschis de Sindicatul Naţional al Agenţilor de Poliţie.

Judecătorii îi obligă pe reclamanţi să le plătească artiştilor 2.500 de lei, ce reprezintă cheltuieli de judecată. Politiştii pot ataca decizia Tribunalului Bucureşti în termen de cinci zile, potrivit Europa FM.

La mijlocul lunii iunie, preşedintele SNAP, Iulian Surugiu, a anunţat că va da în judecată trupa hip hop Paraziţii pentru „mesajul ofensator“ la adresa poliţiştilor din România din „Antimiliţie“, piesă inclusă pe noul album, „Arma secretă“.

Loading...

„Nu se poate aşa ceva într-o ţară democrată. Nu am spus niciodată că avem numai poliţişti deştepţi, frumoşi, dar nici aşa, în halul ăsta, mai ales de familii. Ne-au înjurat de toţi sfinţii şi de toţi răniţii“, declara la momentul respectiv Surugiu, care solicita în instanţă scuze publice şi 100.000 de euro daune morale.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...