Petiţie prin care se cere demisia lui Meleşcanu pentru „sabotarea“ românilor din străinătate şi a drepului lor de a vota

5
553
Loading...

O petiţie online prin care se cere demisia ministrului de Externe, Teodor Meleşcanu, „pentru sabotarea, încă o dată, a românilor de peste hotare şi a dreptului acestora de a vota”, a fost semnată de peste 6.100 de persoane.

„Noi, semnatarii petiţiei şi români cu drept de vot, îi cerem demisia lui Teodor Meleşcanu, ministrul Afacerilor Externe şi responsabil pentru organizarea alegerilor în diaspora. Cerem demisia pentru sabotarea, încă o dată, a românilor de peste hotare şi a dreptului acestora de a vota. Vă îndemnăm să vă daţi demisia urgent, pentru că sunteţi incompetent”, se arată în textul petiţiei iniţiate ca şi Campanie Declic.

Conform sursei citate, nu trebuie uitat că dreptul la vot este unul fundamental.

„Cine era ministru de externe în 2014, când au fost infernalele cozi la vot din diaspora? Veşnicul Teodor Meleşcanu, al cărui minister declară sfidător, 5 ani mai târziu, când iară sunt cozi imense, că «totul e OK cu cele 441 de secţii din diaspora».”, mai scrie în petiţia online.

Loading...

Iniţiatorii acesteia spun că MAE «anunţă trufaş» că au fost „incidente tehnice izolate, care au fost rezolvate rapid, la primele ore ale dimineţii”, deşi informaţiile din Munchen, Londra, Amsterdam, Oslo, Roma şi alte zeci de locuri arată cozi imense, cu mii de oameni stând la rând.

„Vă rugăm să ne spuneţi cum să facem, sunt mii de oameni la coadă. Nu vor avea timp să voteze cu toţii. Ce să facem?. Aşa suna apelurile primite la call center-ul alegerilor. Oamenii sună din Munchen, Zurich, Dusseldorf şi multe alte oraşe. Semnează acum pentru ca Teodor Meleşcanu, incompetentul şef în ceea ce priveşte algerile din diaspora, să îşi dea demisia“, mai arată iniţiatorii petiţiei.

Până în jurul orei 19.00, petiţia a fost semnată de peste 6.100 de persoane.

Sursa stire : Adevărul

Loading...

5 COMENTARII

  1. Perfect ar fi sa de conducerea PSD-ul si acualul guvern in judecata si sa plateasca din bani propri, pentru nereguli, nu din bani statului. Sa fie tras la raspundere cel vinovat nu statul. Asta este ce mai mare greseal in Romania, lege proasta, cand dai in judecata o institutie nu raspunde cel vinovat ci statul, adica nu este tras la rapundere nimeni. Schimbati legea, sa raspunda pentru greseala cel care o face nu statul. As cum suntem noi toti trasi la raspundere pentru greselile noastre. Cei care lucreaza la stat nu raspund pentru nimic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...