Pedeapsă cruntă pentru fanul lui „U” Cluj care i-a spart capul unui jandarm! Tribunalul l-a încadrat la tentativă de omor

0
558

În urmă cu un an, „U” Cluj și FC Hermannstadt au disputat o dublă în cadrul barajului pentru rămânerea, respectiv promovarea în Liga 1. Meciul de la Cluj a fost marcat de un eveniment foarte nefericit, în care un jandarm a fost aproape să își piardă viața.

Potrivit informațiilor furnizate de Digi Sport. ro, în tribune la acel meci câștigat de sibieni cu 2-0 s-au aflat nu mai puțin de 25.664 fani, iar unul dintre suporterii ardelenilor a aruncat cu un scaun în unul dintre jandarmii care încerca să stea de vorbă cu ei.

Loading...

Jandarmul respectiv nu purta echipament de protecție deși legea îl obligă, iar scaunul l-a lovit direct în cap. Bărbatul s-a prăbușit pe loc și a fost nevoie să fie transportat la spital. Ajuns acolo, victima a fost diagnosticată cu fractură cu înfundare parietală stângă.

Fanul lui „U” Cluj care i-a spart capul jandarmului la meciul cu FC Hermannstadt, condamnat la 7 ani și 6 luni de înschisoare

Tribunalul Cluj a decis ca fanul care l-a rănit pe jandarm să primească o pedeapsă de 7 ani și 6 luni de închisoare, potrivit clujust.ro.

„Condamnă pe inculpatul Vidrean Ovidiu Traian, în temeiul art. 257, alin. 1 și 4 Cod Penal rap. La art. 32 alin. 1 și art. 188 alin. 1 Cod Penal, la pedeapsa de: 7 (șapte) ani și 6 (șase) luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj sub forma tentativei de omor”, scrie în motivarea deciziei Tribunalului Cluj. De asemenea, inculpatul trebuie să plătească și 18.000 de euro jandarmului pe care l-a lovit, drept daune materiale și morale.

Foarte probabil, acesta a vrut sa fie un exemplu, pentru toți suporterii violenți. Nu același a fost cazul însă în ceea ce privește jandarmii violenți cu protestatarii pașnici din Piața Victoriei în 2018, niciunul dintre ei nefiind condamnați nici până astăzi.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...