Papa Francisc, mesaj petru românii din străinătate

0
225
Loading...

Papa Francisc a salutat, la începutul discursului rostit la Palatul Cotroceni, pe preşedintele Iohannis, pe premierul Dăncilă şi pe toţi cei prezenţi, în cazul Patriarhului Daniel folosinfd formula „Cu mare iubire, îl salut pe preafericitul meu frate Daniel”. Suveranul Pontif a adus apoi un omagiu pentru românii care lucrează în străinătate şi care-şi ajută familiile din ţară.

În discursul său, Papa Francisc a salutat românii plecaţi în străinătate subliniind că aceştia îmbogăţesc ţările în care au emigrat prin cultura şi valoarea muncii lor.

„Aduc omagiu sacrificiului făcut de numeroşii fii şi fiice ale României care, prin cultura, patrimoniul şi valoarea muncii lor, îmbogăţesc ţările în care au emigrat, şi care prin fructele muncii lor ajută familiile rămase acasă în patria lor”, a spus Suveranul Pontif într-un discurs susţinut vineri la Palatul Cotroceni.

Papa Francisc a salutat progresele făcute de România în ultimii 30 de ani, a cerut tuturor forţelor politice, sociale şi economice să lucreze împreună pentru binele comun al poporului român.

Loading...

„Dumnezeu să binecuvânteze România!”, a spus Papa Francisc în încheierea discursului.

Sursa stire : Adevărul

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...