Pacientă arsă pe masa de operație. Chirurgul Beuran spune că nu a fost în sală. Emanuel Ungureanu: E o minciună

0
478

Incident șocant la Spitalul Floreasca din Capitală. O pacientă a luat, pur și implu, foc pe masa de operații. S-a întâmplat duminica trecută, dar totul a fost dezvăluit abia azi, de parlamentarul USR Emanuel Ungureanu. El spune că o parte din vină i-ar aparține chirurgului Mircea Beuran, cel care ar fi operat-o pe femeie. Fostul ministru al Sănătății din perioada 2003-2004 a declarat pentru Digi24 că nu a fost în sala de operații. Actualul ministru, Victor Costache, a anunțat în direct la Digi24 că a trimis corpul de Control la Spitalul Floreasca.

Fiul pacientei spune că a apelat la un avocat și că va cere explicații spitalului. El a precizat că a aflat despre acest incident chiar în ziua în care acesta a avut loc, în 22 decembrie, și spune că a fost informat chiar de medicul Beuran.

Loading...

Pe de altă parte, contactat de Digi24, Mircea Beuran spune că nu a fost la spital în acea zi și că nu a făcut nicio intervenție chirurgicală.

Deputatul Emanuel Ungureanu îl contrazice.

„Domnul Beuran declară că nu a fost în sală. E o minciună ordinară. Informațiile pe care le am eu le am de la o asistentă care este avertizor de integritate în acest spital și care mi-a relatat că niciunul dintre medicii care au fost în sală nu au fost audiați de Inspecția de stat, ceea ce miroase de la o poștă a mușamalizare”, a spus Ungureanu la Digi24.

Între timp, inspectori de la Inspecția Sanitară au fost la Spitalul Floreasca, iar Corpul de Control al Ministerului Sănătății va reveni luni, potrivit informațiilor furnizate de Digi24.ro.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...