Orban: ”Coșmarul a încetat!”. Barna: ”Nu am votat anti-Dăncilă ca să vină Ponta la putere”. Ce vor face PNL, USR și PMP, după PSD

0
366

Preşedintele USR, Dan Barna, a declarat joi, după ce moţiunea de cenzură a trecut, că priveşte spre viitor, soluţia fiind alegerile anticipate. El mai spune că nu a votat împotriva Vioricăi Dăncilă ca să vină Victor Ponta la putere.

„Guvernul Dăncilă nu mai e. A intrat în istorie şi foarte sus în topul cabinetelor incompetente de care această ţară a avut parte. Nu e niciun motiv să sărbătorim. Fiecare zi pe care martorii lui Dragnea au petrecut-o în Palatul Victoria a fost o zi pierdută. Lecţia pe care trebuie să o reţinem e că niciodată acestor oameni nu trebuie să li se mai dea şanse. Nu fac decât să fure, ce nu fură distrug şi ce nu pot distruge compromit. Nu am votat împotriva lui Dăncilă ca să vină Ponta la putere. Nu am votat pentru guverne care să continue criza politică. Am votat pentru claritate şi rezolvarea crizei. Privim spre viitor. Soluţia sunt anticipatele. Ne întoarcem la popor, poporul are întotdeauna dreptate”, scrie Barna pe Facebook.

Loading...

Orban anunță strategia liberalilor
Liberalii se vor întâlni vineri, la ora 9.00, în Biroul Politic Național al PNL, pentru a stabili strategia și echipa care va reprezenta partidul la consultările care vor avea la Cotroceni.

„Coșmarul trăit de România a încetat”, a declarat liderul PNL, Ludovic Orban. „Se încheie o perioadă de distrugere, de ură şi de lipsă de viziune, începe o perioadă de modernizare în care guvernul va fi readus în serviciul cetăţeanului, în care fiecare cetăţean român poate să aspire cu legitimitate la îndeplinirea tuturor drepturilor şi libertăţilor. Vineri, la ora 9 am convocat BPN al PNL pentru a stabili strategia, echipa care va reprezenta partidul la consultările la Cotroceni şi mandatul cu care ne vom duce la preşedinte.

Mulţumesc lui Klaus Iohannis pentru implicarea decisivă în succesul acestei moţiuni, colegilor din PNL care au fost prezenţi toţi şi au votat la vedere în favoarea moţiunii, tuturor partenerilor politici care au fost alături de noi în acest demers si au stat până la sfârşit, rezistând tuturor ameninţărilor. Primul pas s-a încheiat, fiecare formațiune politică va decide în forurile statutare care va fi mandatul în cadrul consultărilor de la Cotroceni”, a declarat Ludovic Orban.

Moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă a fost adoptată, la 10 octombrie 2019, înregistrându-se 238 de voturi „pentru”, față de 233 cât erau necesare pentru căderea guvernului.

Moţiunea de cenzură „Ca să reconstruim România, Guvernul Dăncilă trebuie demis de urgenţă!” a fost depusă în Parlament la 1 octombrie 2019. Documentul a fost semnat de 237 de parlamentari PNL, USR, PMP, PRO România, ALDE, UDMR, minorităţi naţionale, dar şi de foşti parlamentari PSD.

Sursa stire : Ziariștii.com

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...