Olguţa Vasilescu, despre miting: eu nu cred!

0
415

Ministrul Muncii şi Justiţiei Sociale, Olguţa Vasilescu, consideră că protestatarii din Piaţa Victoriei nu ar fi din diaspora, precizând că ştie „că din zona Olteniei s-au plătit microbuze, autocare de partidele politice” pentru a asigura transportul la mitingul de vineri.

„Eu nu am văzut astfel de manifestări atunci când s-au tăiat salariile (…) Guvernul face eforturi foarte mari să pună în aplicare un program de guvernare care a fost votat de majoritatea cetăţenilor, nu de o minoritate care întâmplător este astăzi atât de violentă în stradă. Eu nu cred că acolo este diaspora. Am foarte mulţi prieteni plecaţi în străinătate cu care ţin legătura. Nu au niciun gând să vină la un astfel de miting. De altfel, ştiu că din zona Olteniei s-au plătit microbuze, autocare de partidele politice”, a afirmat vineri Olguţa Vasilescu, la Antena 3, potrivit Agerpres.

Ea a precizat că mitingul PSD din luna iunie a fost unul asumat politic.

„Nu a fost nimeni adus cu forţa. A fost un miting asumat politic. Acum este un miting care se aruncă în cârca diasporei (…) Care sunt nemulţumirile, că eu nu aud decât o singură înjurătură de câteva luni la adresa partidului de guvernământ. Care sunt problemele? Pensii, salarii, hai să le discutăm!”, a adăugat Olguţa Vasilescu.

Sursa: Digi 24

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.