Oana Gheorghiu: sa va fie Rușine celor ce susțineți aruncarea pe geam a 43 de milioane de euro!

33
14547

Să vă fie rușine. Să vă fie rușine vouă, tuturor celor ce susțineți aruncarea pe geam a 43 de milioane de euro pentru un referendum inutil, împotriva unei himere.

Nu am văzut armate de homosexuali luând cu asalt centrele de plasament pentru a ne fura copiii abandonați, copii de care vouă, de fapt, nu vă pasă și pentru care statul n-a alocat nici măcar 1 euro ca să-i salveze. Acei copii sunt adesea abuzați și traumatizați de adulți din familii tradiționale, dar vouă nu vă prea pasă. Singura voastră grijă e invazia homesexualilor dornici să ne ia copiii orfani. Pentru că așa vă spun niște politicieni cu probleme penale (unul chiar a și furat de la acești copii). Și pentru că alegeți să nu gândiți, să nu vă uitați în jurul vostru și să vedeți realitatea… unde sunt homosexualii ? Ce probleme vă creează ei ? Au intrat în viețile voastre ? Câți homosexuali știți voi, personal ? Câți homosexuali care vor să se căsătorească știți ? Dar care să își dorească un copil ? Eu niciunul… nici măcar unul. Alegeți să nu vedeți că 2400 de școli au WC ul în curte, că jumătate din copiii României se culcă flămânzi, că mergeți la spital și sunteți tratați ca dracu, trimiși de colo colo și puși să vă cumpărați de toate, că bolnavii în stadii terminale mor sub tortură pentru că statul nu e în stare să le asigure paleație. Nu vedeți copiii bolnavi de cancer ai căror părinți aleargă disperați după medicamente pentru că statul NU vrea sau nu poate să îi trateze. Nu vedeți mizeria din jurul vostru, nu vedeți că nu avem măcar o autostradă terminată și că în 28 de ani nu s-a construit nici măcar un spital. Nu, tot ce vedeți e pericolul iminent al invaziei homosexuale.

Facem noi, cetățenii, un SPITAL. Un spital pentru copiii bolnavi de cancer. Va avea 12.000 mp și mai avem nevoie de bani pentru a-l finaliza. Dar ce credeți că a făcut statul român ? A zis bravo, pun și eu umărul, hai să facem acest spital ? NUUUUU. A zis aha, stați să vă punem niște bețe-n roate, așa că domnul Eugen Teodorovici a facut o modificare în codului fiscal prin care limitează accesul ONG-urilor, pe baza unor criterii aleatorii și fără nicio justificare, la sposnorizările pe care le pot deduce microîntreprinderile. Domnul Teodorovici a spus că a fost o eroare de interpretare, eroare pe care o va corecta rapid. De la înâlțimea funcției sale domnul Teodorovici poate minți, căci asta considerăm că a făcut : A MINȚIT… au trecut aproape 5 luni de la promisiune și nu a corectat nimic.

Între timp însă alocă 43 de milioane de euro pentru referendum. Și alte milioane pentru catedrală. Spitalele și școlile să mai aștepte.
Ipocizia și fariseismul sunt la ele acasă în România. Susțineți referendumul dacă asta vă doriți, dar să fiți conștienți că ați lăsat un copil bolnav fără tratament. Exact asta faceți oricât de mult v-ați minți că e creștinește să vă luptați cu oameni pe care nu-i vedeți și care nu v-au făcut nimic.

33 COMENTARII

  • Draga domnule Ovidiu, va rog sa imi explicati ce legatura are articolul respectiv al Constitutiei cu ceea ce spune acest articol. Doar pentru ca art. 150 vorbeste despre revizuirea constitutiei nu inseamna ca este relevant pentru orice discutie implica revizuirea acesteia. In acest caz, articolul scoate in evidenta alte probleme, care, in umila mea parere, ar trebui sa aiba o prioritate mai mare decat mofturile CPF.
   Va rog ca alta data sa cititi cu atentie si sa incercati sa intelegeti mesajul pe care domna incearca sa il transmita inainte sa comentati la adresa continutului. Va multumesc si o zi buna in continuare!

  • Nu ar fi fost folositi pentru spitale/scoli/autostrazi, dar nici nu ar fi fost aruncati aiurea. Ar fi ramas in vistieria statului si n-ar fi fost un subiect de enervare a populatiei, cel putin pana la rectificarile bugetare. Exceptand faptul ca o ducem din ce in ce mai greu ca popor sarac, mai trebuie sa suportam si mesajul „conducatorilor” nostri: „Nu ne intereseaza opiniile voastre, noi cheltuim banii vostri pe ce vrem noi!”

   • domnu Sorin, aveți o problemă în înțelegerea democrației. v-ați tulburat la cap. nu înțelegeți că pentru acest referendum au semnat milioane de oameni? pfff, a înnebunit lupul, fraților.

 1. Democrația costă bani! Altfel, e mai ieftin să avem o mână de bolșevici care să ia hotărâri în locul nostru. Cât despre referendum, nu este despre homosexuali, ci despre definirea specifică a căsătoriei în constituție. De ce în constituție? Pentru că nu se poate schimba în viitor constituția fără votul populației. De ce specificarea asta? Pentru că, este deja evident în majoritatea țărilor care au adoptat așa-zisele căsătorii homosexuale că refedinesc totul și se deschide o cutie a pandorei cu multe multe surprize. Astfel, s-ar redefini educația sexuală a copiilor, cât și noul limbaj acceptat. Ar fi, cum se întâmplă deja în acele țări, o tiranie a unei minorități extrem de minore, dar care dau peste cap naturalul. Problema e tocmai cu nr mic al comunității LGBTQ, dar care își impun agenda în mod super-agresiv. Vezi Canada și alte țări pentru studiu de caz…

  • Acele lucruri despre care vorbiti „din alte tari” sunt denaturari ale adevarului fcute d reprezentatii cultelor mai mult sau mai putin reprezentative tocmai pentru a avea subiect de campanie. Ar fi indicat sa cititi surse independente despre acele subiecte si sa vedeti adevarul. Deja mi-a ajuns cate prostii am vazut spuse despre lucruri inexistente sau cu alte finalizari decat cele folosite in tara pentru o campanie mizerabil de falsa.

 2. Sa va fie rusine dvs. pentru ca socotiti ca lupta pentru ocrotirea familiei nu merita nici macar sustinerea unui astfel de referendum! Homosexualitatea, transsexualitatea, alaturi de altele asemenea lor, sunt rusinea popoarelor si distrugerea omenirii! Nerusinati sunt barbatii care se mangaie intre ei, femeile care sfideaza orice morala si se saruta in vazul tuturor, transsexualii cu tinutele lor, cei care participa sau sustin paradele celor mentionati mai inainte!!! Daca nu stiti ce inseamna nerusinat cautati in dictionarul explicativ al limbii romane. NERUSINAT = lipsit de rusine, de buna cuvinta, obraznic, neobrazat, imoral, depravat, stricat ( ii caracterizeaza pe cei de sub drapeul LGBT).

  • Daca dati si o motivatie pentru ce ar trebui sa ii fie rusine ar fi perfect. Cu ce va deranjeaza personal cei din LGBT? Pentru ce va deranjeaza? Exista un motiv obiectiv car va face sa fiti deranjat? Cati membrii din comunitatea LGBT ati vazut si unde? Sa fim seriosi asta e o aiureala doar asa ca nu aveti pe cine sa va varsati nemultumirile.

 3. Stimata Doamna,
  Va rog sa va calmati un pic discursul. Aveti pozitia unui inchizitor care a venit sa judece niste fanatici religiosi. Va citez: „copii de care voua nu va pasa…”. Aceasta anatema generala este specifica procurorilor din regimurile totalitare. Unde sunt homosexualilii? Liberty Parade este un raspuns. Ma scuzati, dar sunteti penibila in argumente. Ce legatura are acest referendum cu situatia scolilor (de care este responsabila Ministerul Educatiei), cu bolnavii de cancer (responsabil Ministerul Sanatatii), cu autostrazile din Romania (responsabil Ministerul Transporturilor). Doamna, sunteti un pic confuza, nu cred ca stiti cum functioneaza un stat. Eu, cetatean al Statului Roman platesc niste impozite (ca si Dumneavoastra, cred), dar nu pot conecta problema acestui referendum cu niste pobleme care trebuie sa fie rezolvate de institutii abilitate sa le rezolve si carora le platesc/ le platiti lunar impozit. Daca vreti un raspuns legat de educatia copiilor, bolnavilor, starii drumurilor adresati-va ministerelor mentionate. Au birou de Relatii cu Publicul. Alta idee, va citez: „Facem noi, cetatenii, un Spital”. Ma faceti sa rad. Si eu am donat bani pentru spitale si sustin, cel putin teoretic referendumul. Nu sunt cetatean, daca sustin referendumul? M-am „abonat” lunar la un SMS (8844) si donez prin mai multe SMS-uri lunare bani la un ONG care sprijina copiii, dar daca la celalalt capat este fanatic gata sa ma judece ca sunt crestin/non-cetatean, nu ar fi mai bine sa stopez aceste donatii? Si daca tot o luati la final de mesaj pe latura crestina, n-ar fi mai bine sa fiti un pic mai smerita? Sa nu mai judecati aproapele si sa lasati deoparte acest limbaj de judecator? O chestiune de bun simt. Cele bune si Doamne ajuta! PS: nu comentez suma de 46 milioane de EURO. Este zero pentru Statul Roman in momentul in care punem in balanta importanta unui referendum.

 4. Noi suntem o tara crestină.Eu sunt o crestină , poate si altii sunt , dar doar cu vorba. Eu susțin acest referendum si am semnat pt realizarea lui, pt ca Dumnezeu a lăsat un bărbat si o femeie sa se inmulteasca, nu doi bărbați si nu 2 femei. Deci , eu votez normalitatea, atât pt mine cât si pt urmasii nostri , care nu vor intelege acest lucru , in caz contrar!!!!!

  • Vai de capul vostru de indoctrinati „religiosi”… mi-e scarba de voi, ipocritilor. „Suntem o o tara crestina”… mai degraba suntem o tara spalata pe creier de preoti mafioti. Ideea crestinismului de a-ti iubi aproapele este uitata, avand in vedere ca BOR si patriarhul Daniel promoveaza xenofobia si rasismul.

   In conditiile in care CODUL CIVIL, art. 258, alin. 4, defineste termenul „soti” ca barbat si femeie uniti prin casatorie, impreuna cu art 259, alin. 1 defineste DEJA casatoria ca fiind uniunea liber consimtita intre un barbat si o femeie, incheiate in conditiile legii, referendumul nu este decat un pretext pentru o lovitura de stat.
   Ai vazut macar cum va arata buletinul de vot de la referendum?! Stii ca intrebarea este „Sunteti de acord cu Legea de revizuire a Constitutiei Romaniei in forma adoptata de Parlament*?” Acel asterisc care înseamnă că vei vota si pentru alte legi adoptate de Parlament tacit pentru schimbarea Constituției României.

   Mihai Gheorghiu, președintele Coaliției pentru Familie, nu crede în statisticile prezentate de organismele europene, dar și de Poliția Română, conform cărora 63% dintre părinții români DECLARA că își bat copiii. El considera cazurile de copii batuti si femei ucise de soti niste „accidente”.

   Ca sa nu mai zicem de Dragnea care da la buci uneia de 25 de ani… halal familie traditionala …

   Cre[s]tini indobitociti ce sunteti!

 5. Oana, nu te cunosc insa iti admir curajul de a scrie aceste randuri. Ma intristez citind comentariile si realizand ca acesti oameni chiar cred si gandesc ceea ce expun (pe langa faptul ca nu au jena in a folosi insulte, insa incheind mesajele cu un „Doamne-ajuta!”). Salut pozitia ta fata de aceasta initiativa total stupida a statului. Spor!

  • E una care incearca de ceva timp sa construiasca din DONATII primul spital de Oncologie și Radioterapie Pediatrică din România, ca statul roman n-a mai construit un spital de 3 decenii…

 6. Ce te ma frige dracu. Nu te lasă deloc în pace. E democrație, pentru acest referendum au semnat milioane de români, așa că mai tacă-ți gura aia blestemată. Merită orice sumă pentru că este o inițiativă semnată de milioane de români.

  • Da, corect, merita orice suma ca sa poata interlopii de la putere sa fure cat mai mult din bugetul statului … Ia zi, a fost bun sandvisul primit la White Parade?

 7. Cu toată stima, doamna Oana Gheorghiu, aveți dreptate în ceea ce spuneți despre situația de față a ”invaziei” homosexualilor…nu ne-au făcut nici un rău, dar nici cei care o să voteze Da la referendum nu o să le facă nici un rău, pentru că Da-ul nu se votează pentru a face imposibilă viața homosexualilor ci pentru a corecta, pentru a ”astupa” una dintre ”fisurile de pe peretele tării”. Și sunt de acord că sunt și lucruri mai importante care așteaptă rezolvări, chiar ”dezinfectări” în politică etc. Dar nu poporul decide să facă un referendum, nu-i așa? Dacă-i așa, atunci nu de poporul român depinde, ce fel de modificare de lege este pus sub referendum și cănd. Omul merge sau nu la referendum după voia lui, dar dacă nu poate să voteze ce ar fi mai important, votează pentru lucruri mai puțin importante în momentul de față, dar în cazul de față, pentru un lucru care poate să devină foarte important în viitorul apropiat (vedeți statele europene vecine). Dacă acest referendum chiar este inutil, cu ce ne puteți garanta dumneavoastră că în lumea asta ”liberală” (în sensul negativ al cuvântului), în Romănia – în care de pe o zi la alta se răstoarnă lucrurile și legile morale cu fundul în sus – nu se poate întâmla același lucru ca și în alte state ca Marea Britanie, Elveția, Belgia, sau în Canada unde se instituționalizează, se acceptă și se promovează căsătoria homosexualilor și chiar se interzic cuvintele de ”tată” și ”mamă”, ”domnul” sau ”doamna”??? Homosexualitatea este o boală spirituală a omenirii, și asta trebuie să o acceptăm și să ne străduim să iubim acești oameni (fără Dumnezeu, și numai cu religioșie, fără relație vie cu El, asta nu se poate…numai în aparență, de asta sunt atâția oameni care îi urâsc). Oamenii homosexuali sunt oameni la fel ca și heterosexualii, și trebuie să aibe aceleași drepturi ca și alții…pînă la o anumită măsură, că din moment ce vor să facă ceva ce este contra naturii omenești, contra căsătoriei și a familiei provenite de la Dumnezeu (și nu inventate de om, cum spun mulți) nu se poate spune -fără a jigni Adevărul- că și asta este un drept firesc și corect, omenesc, ce li se cuvine.

 8. Drept sa spun, sunt de acord cu Oana; nu stiu de ce sa se cheltuiască o groaza de bani, poate ca nu suma amintita, dar totuși f multi, buni mai degrabă pentru educație, sănătate, infrastructura, investiții; sunt bani din bugetul statului, care pot fi direcționați cu folos la ministerele respective, nu sunt dintr-un buget aparte, special pentru referendumuri! In Constituție e definita, deja, căsătoria, așa cum s-a amintit mai sus! Cestiunile arzătoare la ordinea zilei mi se par a fi cu totul altele! Iar lucrurile mai puțin bune din Occident pătrund si la noi, cu sau fara referendum, mai repede decât cele bune! Nu sunt, in niciun caz, prohomo…., dar daca exista si la noi, or fi n-or fi bolnavi, n-avem cum să-i stârpim; nu cunosc niciunul, nu m-am lovit întâmplător de niciunul; le cer un comportament decent in societate – ceea ce nu se mai întâmpla nici cu cuplurile normale ( vezi emisiuni tv, filme străine etc)!
  Cerem normalitate: in exprimare, comportament, cheltuit banii tarii ( ce sunt colectați din munca noastră)!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.