O tara de salbatici! Exista romani care platesc 150 de euro, pe zi, camera pe …

0
511

Romanii sunt nemultumiti de conditiile de cazare de pe Litoralul romanesc. E totul scump, iar comerciantii nu vor decat sa te insele, spun ei. De cealalta parte, patronii de hoteluri sunt disperati din cauza turistilor care se comporta incalificabil.

Isi fura sezlongurile, gatesc in camera, isi spala copiii in chiuvetele din WC-urile hotelurilor si cate si mai cate. Un articol aparut pe site-ul funkytravel.ro descrie toate aceste intamplari.”Şezlonguri legate cu lanţuri, ciorbe pregătite în camera unui hotel de trei stele, pepeni tăiaţi în pungă şi mâncaţi ca pe maidan, spărgatori de seminţe şi înjurături ca pe stadion

Mi-a ajuns! De atâţia ani văd oameni care investesc în afaceri pe litoral şi care încearcă să schimbe în bine ceea ce ani de zile am arătat cu degetul că nu funcţionează la noi, la mare. Am discutat ore în şir cu ei, poate că uneori i-am pus la zid şi nu i-am crezut atunci când povesteau că le este din ce în ce mai greu să păstreze hotelurile, beach barurile şi restaurantele la un nivel cel puţin acceptabil. Mi-am spus că poate nu mai vor să investească şi că trebuie să-şi asume unele cheltuieli, dar acum încep să le dau dreptate. Zone întregi ale litoralului sunt „ocupate” de oameni lipsiţi de orice educaţie, bun simţ sau jenă.„Am legat şezlongurile cu lanturi pentru că le furau”

Nu o spun eu! O spune managerul unui hotel de trei stele din Mamaia disperat ca nu ştie cum să mai facă faţă avalanşei de grozăvii făcute de turişti. Hotelul este unul care funcţionează în regim all inclusive sau demipensiune, iar o cameră costă de la 300 de lei/noapte. Nu este ieftin, iar nota lor pe booking este aproape 9. Fiecare turist are rezervat un sezlong pe plaja din faţa hotelului, la fel cum are şi pe marginea piscinei. Şi totuşi, în fiecare zi, vei auzi scandaluri pe plajă între turiştii acestui hotel. Vă vine să credeţi că-şi fură şezlongurile unii altora pentru a-şi invita prietenii cazaţi la alte hoteluri ca să facă plajă gratis pe sezlong. Managerul plajei a încercat în fel şi chip să le explice turiştilor condiţiile în care se poate închiria un sezlong pentru prieteni, dar s-a ajuns până la situaţia extremă încât paturile de plajă sunt legate cu lanţuri de umbrele pentru a nu mai dispărea. INCREDIBIL!”. Povestea continua pe funkytravel.ro

Imaginea cu ciorba „duduind” pe foc, in camera de hotel, a fost surprinsa într-un hotel din zona cu pretenţii a staţiunii Mamaia, unde o cameră costa acum cel puţin 400 de lei pe noapte. Turiştii au transformat noptiera într-o mini-bucatarie unde pe o plită electrică bolboroseşte o ciorbă de văcuţă. În momentul în care holul a început să miroasă a mâncare, angajaţii au bătut agitaţi la uşa lor.

sursa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.