O profesoară le-a cerut elevilor să nu-i aducă flori, ci rechizite pentru copiii din familii sărace

0
1595
Loading...

Veronica Bulf, o profesoară de limba română de la Școala George Emil Palade din Buzău, le-a cerut copiilor să nu-i aducă flori în prima zi de școală.

Profesoara, care are o experiență de 22 de ani în învățământ, le-a scris pe Whatsapp părinților copiilor de la clasa la care este dirigintă ca banii pentru flori să fie folosiți pentru rechizite, urmând să fie donate copiilor care provin din familii nevoiașe, scrie Libertatea ro.

„Ideea a venit, pur și simplu, văzând la TV sau pe internet că sunt foarte mulți copii fără posibilități. Le-am transmis părinților mesaj, părinții au fost de acord. Mi-au trimis foarte multe flori virtuale, cu acestea sunt de acord. Fiecare copil a adus un pachețel, le-am strâns și le-am trimis unei asociații. Au mai rămas câteva pe care urmează să le donăm”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Veronica Bulf, care are o experiență de 22 de ani în învățământ.

Părinții i-au urmat sfatul, așa că numeroase rechizite au fost donate unui ONG care se ocupă de educația copiilor săraci.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...