Niculae Bădălău, omul care a insultat Diaspora, ar putea prelua și Ministerul Energiei

0
370
Loading...

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat că, dacă miniștrii ALDE își vor da demisia, portofoliile respective vor fi preluate interimar de câțiva miniștri social-democrați,potrivit știrile Pro TV.

Astfel, Niculae Bădălău, Ioan Deneș și Radu Oprea vor prelua portofoliile pentru Energie, Mediu și Relația cu Parlamentul. Ramona Mănescu, deși membru ALDE, va rămâne să conducă Ministerul de Externe.

Niculae Bădălau, ministrul Economiei, preia interimatul la Energie

Niculae Bădălău este membru al PSD din anul 1991 fără întrerupere. A fost, pe rând, subprefect de Giurgiu, prefect, deputat PSD, apoi senator PSD. În anul 2009 a fost în atenţia ANI, care a sesizat DIICOT cu privire la suspiciunea de spălare de bani şi fals în declaraţii, dar acuzaţiile nu au fost dovedite.

Loading...

Bădălău este absolvent al Facultăţii de Îmbunătăţiri Funciare şi al Institutului Agronomic „Nicolae Bălcescu”. El este şi absolvent al Facultăţii de Drept la Universitatea Bioterra și mai are un master obţinut la Colegiul Naţional de Apărare, în anul 2005.

Potrivit celei mai recente declarații de avere, social-democratul are cinci terenuri, o casă de locuit și o casă de vacanță, bijuterii în valoare de 25.000 de aur și tablouri de 12.000 de euro. Bădălău a câştigat, la Senat, 146.242 de lei, în ultimul an fiscal. Iar soţia sa, care este cadru didactic, a avut un venit anual de 32.844 lei.

La finele lunii august 2018, Niculae Bădălău a fost personaj principal într-un scandal de proporții, după ce a fost surprins dansând la o petrecere pe o manea, în care solistul cânta „Să vină Diaspora, că noi ne p***m pe ea”.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...