Moș Nicolae în persoana lui Marian Ceausescu, i-a făcut un cadou pe măsura nesimțirii lui Bădălau

0
180

Câțiva protestatari #Rezist au vizitat bârlogul baronului PSD de Giurgiu, Niculae Bădălău, numit recent ministru al Economiei. El nu s-a remarcat prin absolut nimic in activitatea sa, decât prin faptul ca a fost filmat asta-vara cântând o manea cu refrenul “sa vina diaspora, ca noi ne pisam pe ea”.

Protestatarii, însoțiți de ziariștii Mălin Bot și Camelia Tabacu, au improvizat o scenetă în fața vilei lui Bădălău de la Bolintin Vale, județul Giurgiu. Cadoul de Moș Nicolae pentru baronul Niculae a fost un pișoar personalizat, cu numele PSD-istului scris într-o poziție strategică, unde se trage apa. Protestatarii au sancționat astfel batjocorirea de către Bădălău a diasporei române, la un botez în care doi maneliști cântau „Să vină diaspora / Că noi ne pișăm pe ea”, iar nașul-baron se bâțâia fericit și aplauda frenetic. Protestatarii, cu Marian Ceaușescu în rolul principal, au legat pișoarul de gardul lui Bădălău. Pe obiect existau și alte mesaje: „Dragnea”, „PSD”, „Ciuma Roșie”.

Mobilizare exemplară: polițiști, jandarmi, interlopi/simpatizanți PSD

Vizita „comandoului” #Rezist a atras rapid mai mulți indivizi cu aspect dubios, de interlopi locali, dar și câteva echipaje de poliție. Dubioșii au spus că sunt simpatizanți PSD. Ei i-au filmat, la rândul lor, pe protestatari.

După o vreme, la fața locului a ajuns și un echipaj de jandarmi (n-a stat degeaba Carmen Dan, colega de guvern a lui Bădălău), astfel încât în fața castelului baronial erau mai multe forțe de ordine-dezordine (polițiști, jandarmi, interlopi/simpatizanți PSD) decât protestatari.

Cititi mai multe, pe saitul Ziariștii.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.