Monica Krueger ATAC DUR LA DIASPORA

1
502

Draga Diaspora,

Cand romanilor, carora acum „le plangi de mila”, si vii de la mii de Km sa darami TU un guvern legitim rezultat in urma unui VOT, le erau taiate salariile, pensiile, le era ridicat TVA-ul la 24%, le erau inchise spitalele si mureau in fata portilor inchise, cand erau indatorati la FMI pentru a se face terenuri de sport in panta si telegondele care duc spre nicaieri si romanii (dintre care faci si tu parte!) plecau in bejenie dupa un ban… Tu, draga, Diaspora, spuneai ca romanii nu inteleg Capitalismul si ca asa trebuie sa se intample… Atunci nu iti mai era „mila” de romanii ramasi acasa sa indure napasta! Atunci ii indemnai pe toti sa plece din tara „daca nu le convine”! Tu in timpurile guvernarii de dreapta erai cel mai acerb protector al „capitalismului” de sorginte tribal. Toti romanii din granite erau doar niste inculti care habar nu au cum este cu „economia de piata”!
Sa iti aduc aminte cum jubilai, draga diaspora, cand a fost reales Basescu? Si cum te laudai ca tu, frumoasa diaspora romaneasca l-ati scos presedinte? Ca si pe Iohannis?!

Acum, cand salariile sunt dublate si chiar mai mult, cand pensiile sunt crescute, cand spitalele au fost redeschise si sunt chiar in plan altele noi, cand TVA-ul este la 9%, cand studentii au gratuitate pe tren, cand sectorul IT este scutit de taxe, cand datoriile la FMI sunt achitate, cand se repun bazele normale ale unei justitii drepte, cand s-a scos o lege a muncii corecte, cand se discuta o lege a pensiilor care sa elimine inechitatile create de-a lungul timpului, cand agricultura Romaniei pentru prima oara in 28 de ani scoate capul la lumina…. Acum nu-ti mai convine GUVERNUL Romaniei?! Acum protestezi tu, draga diaspora?
Eu zic sa sezi bland pe curul tau „strainez” si sa-i lasi pe fratii tai romani sa-si faca viata asa cum si-o doresc si mai ales sa-i lasi sa-si aleaga conducatorii pe care ii vrea.
Si, daca vreodata, 15 milioane de romani din tara iti va cere ajutorul… abia atunci, draga diaspora, sa le sari in ajutor!
Pana atunci platesteti frumos taxele si impozitele in tara adoptiva!

1 COMENTARIU

  1. Monica crueger, cu siguranta ori erai beata ori drogata cand vezi tu atata bine in Romania,de care pensi vorbesti idiota de pensiile nesimtite ,de pensionari care nu au limita de varsta sicotizatie la fondu de pensi,au pensi nesimtite si mai stau tot pe salari nesimtite tot de la buget.Care scoli idiota cu wwin curte,Care spitale cu igrasie si te duci cu o boala si primesti alte trei,din cauza dotărilor.Dar de mari hoti de miliarde nu vorbesti ESTI printre ei, din cauza unora ca tine si a altor sacali si escroci au plecat.Nu cei din diaspora au vindut fabricile ,PADURILE si multe lucruri ,ca sa nu mai fie locuri de munca,sa aveti voi pesedisti siguranta la vot făcându-i milogi vostri .Probabil ESTI bine plătită pentru manipulările tale mincinoase, Si cei din diaspora nu o sati ceara TIE voie cand sa vina acasa,Cind au trimis miliarde in Rominia va convenit ,acum sau deșteptat stiu in ce sa investească din munca lor cinstita Nu ca voi sacali din furtul tari cu bani in strainatate si averi. cand mai scri vezi sa nu mai consumi ce nu trebuie sa vezi totu in roz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.