Mitocănie până la capăt. Teodorovici se face că nu-și amintește că a jignit o jurnalistă de la B1.ro

0
884

Președintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, se face că nu își amintește că a jignit pe holurile Parlamentului o jurnalistă de la B1.ro. Numărul doi din PSD a avut, vineri, o nouă ieșire halucinantă, după reacția grosolană la adresa jurnalistei, iar atitudinea sa a fost susținută de cei mai grei oameni ai partidului. Întrebat de un reporter dacă își va cere scuze pentru atitudinea mitocănească pe care a avut-o, încă ministrul Finanțelor s-a făcut că nu știe despre ce e vorba,potrivit știrilor B1.Ro

”Nu mai știu care au fost declarațiile. Nu știu despre ce vorbiți”, a spus Teodorovici, în timp ce se afla într-un lift alături de președintele Camerei Deputaților, adică al treilea om în stat, social-democratul Marcel Ciolacu, vicepreședintele Paul Stănescu, liderul grupului care îi face opoziție în PSD Vioricăi Dăncilă, și vicepreședintele Camerei Deputaților Florin Iordache. De altfel, aceștia au început să râdă atunci când reporterul l-a întrebat insistent pe Teodorovici dacă va prezenta scuze, părând să susțină astfel atitudinea grosolană a colegului lor.

Loading...

Discuția a continuat ulterior, și după ce social-democrații au urcat într-un alt lift, în care se aflau și premierul Viorica Dăncilă și baronul de Vrancea, Marian Oprișan. Nici din partea acestora nu a venit însă vreo reacție la adresa lui Teordorovici.

De altfel, cu câteva minute înainte șefa PSD susținuse că nu are cunoștință despre acest incident, dar precizase că nu tolerează jignirile la adresa unei femei.Atitudinea sa de acum pare însă să o contrazică. Pe de altă parte, vicepreședinte PSD Victor Negrescu și-a cerut scuze, vineri, în numele colegilor săi pentru ieșirea mitocănească a lui Eugen Teodorovici la adresa reporterului B1.ro.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...