Mitingul nu e chiar degeaba. Avem o nouă vedetă: Miss Sparanghel!

0
776

În urma Protestului-Haos din București, încep să apară primele personaje. Deși pentru mulți dintre voi acestea ar putea fi noi, lucrurile nu stau deloc așa, sau cel puțin nu în acest caz. 

O vorbă bine cunoscută din popor spune așa: fiecare pasăre pe limba ei piere! Așa este cazul lui Oana Lovin, care a devenit celebră pe Facebook după ce a pozat ținând în mână un mănunchi de sparanghel, semn că este în asentimentul celor plecați la muncă peste hotare.

Loading...

În realitate însă, este aceeași femeie care a dat flori jandarmilor in 2018, ca semn de mulțumire pentru violenta intervenție a acestora, la Mitingul Diasporei din 10 August.

În poză: Oana Lovin impreuna cu Codruta Cerva, o apriga sustinatoare a lui Liviu Dragnea, când au mers sa le ofere flori jandarmilor in semn de mulțumire. Poza: Aktual24.ro

Așadar, Miss Sparanghel cea care dorește să candideze ca primar pentru sectorul  1 al Capitalei, aplicând politicile PSD, ar fi procedat mult mai bine dacă ar fi stat ascunsă pe undeva. Dar cum să rateze acest moment în care putea să devină (din nou) vedetă a Facebook-ului?

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...