Mircea Badea se perpelește în chinuri după ce a luat-o iar prin guriță! A ajuns să amenințe babele care n-au fost la vot!

0
299

Mircea Badea se perpelește în chinuri după ce a luat-o iar prin guriță! A ajuns să amenințe babele care n-au fost la vot!

Acum 4 ore: „Buahahaha. Poporul român este genial! Șapte la sută?!?! Buahahaha! Mă simt din ce în ce mai bine pentru că scap și de ultimele reflexe de a mai trece bătrânicile strada (metaforic vorbind). E un fel de izbăvire pentru mine”, a scris duminică Mircea Badea (Antena 3) pe contul său de Facebook.

Apoi acum o oră: „:))) ora 13.00. Ma simt din ce in ce mai revigorat. Parca am lasat un sac cu caramizi din spate. Sa ma mai ocup si cu mine, zic.”(Nota redacției: Probabil că luase deja pastilele de fericire prescrise)

Asta după ce sâmbătă scrisese mândru: „Am fost si am dat cu stampila #muielarezist”. Era atât de sigur pe el că nici nu i-a răspuns celui care l-a și gratulat cu un: „Auzi Badea un bărbat fără co a ie poate da muie? Nu mai bine rămâi la primire?”

Antena 3 a fost unul dintre principalii susținători mediatici ai referendumului pentru familie, televiziunea fondată de Dan Voiculescu găzduind discuții despre prsupusa ”semnificație reală” a acestuia: independența față de UE.

sursa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.