Milano, un român fără identitate trăieste de 10 luni într-un spital

2
426

Nu are un picior. Nu are indentitate. Nu spune niciun cuvânt. Nu are antecedente penale. Practic, nu are nicio identitate. Este vorba despre un bărbat, român din câte se pare, care de 10 luni este internat la Spitalul San Carlo din Milano.

A fost adus aici la jumătatea lunii februarie. Se târa pe un trotuar, în zona Pieței Frattini. Mai mulți cetățeni au făcut apel la Urgență si astfel a ajuns în spital.  Vorbeste incoerent, nimeni nu a reusit să înțeleagă ceva. Se pare că auzind  o ingrijitoare venită în vizită la cei de care ingrijea vorbind în limba română, fața i s-ar fi luminat.

I-ar fi spus că este născut în 2 ianuarie si ar veni din zona Bucurestiului. Si un nume, neclar, Iorge, care ar putea fi Iorgu.  Politistii care au venit la spital cred că este o persoană obligată să cersească, dar care a reusit, la un moment dat, să scape de ”sefii” săi.

I-a impresionat pe medici, incă de la inceput. Intr-o dimineață, la vizita medicală, s-a ghemuit in pat ca si cum ar fi vrut să lase de ințeles că nu vrea sub nicio formă să mai ajungă in stradă.  A fost contactat si Consulatul român, dar nimic nu a putut duce la stabilirea identității bărbatului.

A devenit acum unul ”de-al casei” printre medici, infirmieri sau pacienți. Refuză intodeauna scaunul cu rotile si preferă să se târască pe coridoare… exact cum a reusit ”să evadeze” de pe trotuarul unde era ”prizonier”.

2 COMENTARII

  1. ma numesc costel si va rog sa contactai cu mine in facebook costel paraluta 0034/605929890 suntem la pamant de disparitia . se nueste Paraluta Mandica.. locueste in com.Llunca sat Prundu jud. Teleorman va rugam luati legatura cu noi va multumim enorm

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here