Mii de români, blocaţi în vama Kulata (Grecia) din cauza unei erori de comunicare

0
193

Românii care au ales să ajungă în Grecia cu maşina au întâmpinat deja prima problemă: ajunşi la vama Kulata, au constatat că aceasta este blocată. Grecia dă startul turistic în acest an, astfel că mulţi români au ales această destinaţie de vacanţă.

„Vama Kulata este blocată. Grecii nu ne lasă să intrăm, ne primesc după ora 12.00. Suntem mii de români”, potrivit unui mesaj transmis Digi24 de către un telespectator.

Miruna Dragomir a povestit la Digi24 că a ajuns la vamă la ora 4 dimineaţa şi că deja stă de şase ore.

„După ora 12 ne vor da drumul. Am sunat la consulat la 4.30, când am ajuns în vamă, ne-au spus că au constituit o celula de criză şi încearcă să ne dea drumul cât mai curând. A fost o eroare de comunicare, grecii consideră că 15 iunie începe la 12 ziua, ni s-a spus de la Consulat”, a spus Miruna Dragomir.

Femeia a relatat că înainte de pleca a sunat la Poliţia de Frontieră, i s-a comunicat că după 12 noaptea poate intra în Grecia.

Miruna Dragomir este aproape de vamă, ajungând printre primii, dar că deja s-a format o coadă de maşini de zeci de kilometri.

„Este foarte cald, toaletele sunt închise cu cheia, nu e niciun magazin să ne lum apă, cafea sau mâncare. Vameşii ne-au spus că după 12 se va permite trecerea. Probabil va fi şi mai rău dacă ne vor testa aleatoriu”, a povestit ea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...