Mihai Fifor: Vom negocia cu toată lumea ca PSD să rămână la guvernare. Și intrarea în opoziție e o variantă. Rareș Bogdan reacționează tăios!

0
1367
Loading...

Mihai Fifor a declarat că PSD va negocia cu toată lumea ca să rămână la guvernare, scrie G4Media:

”Așa cum alții au negociat să ia de la noi, așa vom face și noi. Nu este vorba doar de UDMR, este vorba de parlamentari din toate formațiunile politice. Așa se negociază, cu fiecare în parte. Vom negocia fără niciun fel de problemă cu toată lumea”.

Mihai Fifor a mai declarat că și-a dat seama că, de fapt, nu a înțeles ”resorturile intime” ale ieșirii ALDE de la guvernare și că aceștia au plecat de lângă ”un partid puternic la un partid aproape inexistent”. Fifor a lăsat o portiță deschisă și a spus că au făcut o coaliție bună cu ALDE. Secretarul general al PSD a reiterat ideea că nu au vrut să coopteze la guvernare PRO România.

Totodată, Fifor a spus că și intrarea PSD în opoziție ”poate să fie o variantă”.

Loading...

Rareș Bogdan reacționează fără vreo interpretare: Ce vă ziceam? PSD nu exclude intrarea în opoziție:)))) Aloo, cu certitudine acolo o să stați, dar muuult de tot! Iarnă nucleară scrie pe voi, dacă nu v-a venit mintea la cap! Ați dat partidul pe mâna unui grup care a făcut averi colosale, ați stat preș la picioarele acestui grup, ați făcut legi bătând din călcâie, dar nu pentru oameni, ci pentru niște nesimțiți! Nu ați guvernat, ci ați socotit pe genunchi comisioane, nepoți și fini, ați confundat România cu o feudă și cum plătiți! Pentru toți atârnătorii incompetenți, pentru toți șoferii promovați demnitari numai pentru a-și ține gurile cusute, pentru jignirea și umilirea românilor din Diaspora, pentru tratarea celor din țară drept cerșetori, pentru toți proștii făcuți miniștri, pentru aducerea economiei pe buza prăpastiei da, veți sta mult în opoziție!- a scris europarlamentarul pe pagina sa de Facebook.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...