Mesajul PSD după referendum: ”Românii au ieșit la vot în mod gigant. Uitați-vă ce cozi au fost în diaspora”

1
441

Potrivit Pro Tv, PSD acuză campania de boicot după eșecul referendumului și spune că cele 4 milioane de voturi reprezintă un ”număr gigant”.

Declarațiile făcute de Codrin Ștefănescu, secretar adjunct al PSD:

Spunea domnul Ludovic Orban că respectă votul românilor, care îl boicotează. Este halucinant. Aceste declaraţii mă pun pe gânduri. Nu cred că merităm astfel de opoziţie.

Spune că a fost un vot de blam pentru Dragnea. Nu a fost un vot politic. A fost pur şi simplu o acţiune în urma unei scrisori susţinute de 3 milioane de români. Sunt nişte aberaţii care s-au auzit în această perioadă, PNL, USR, PMP, Iohannis au promovat-o. De boicot, de dezinformare, de a transmite mesaje oribile, într-un moment în care românii au venit în mod gigant la vot. 4 milioane este o cifră. Dacă vorbim despre boicotul opoziţiei, putem spune că acţiunea nu că nu le-a ieşit, dar are un efect advers.

Să nu ieşi ca preşedinte să spui că vei veni la vot, s-a comportat ca preşedintele unei alte țări. Să mergi la vot în ultimele minute, în sictir şi în scârbă.

Uitaţi-vă ce cozi au fost în diaspora. Este halucinant cum s-au comportat în secţiile de vot. Boicotul a avut loc inclusiv acolo. Au făcut tot ce e omeneşte pentru a boicota un demers civic normal. Nu poţi să te comporţi aşa să spui că eşti creştin. Noi suntem un partid foarte puternic. Când ne punem motoarele în funcțiune, chiar sunt motoare. Suntem un partid iubit de români, cu suport popular mare și chiar am fi avut nevoie de o opoziție constructivă. Este eşecul românilor şi al României.

Declarații la sediul PSD, după referendum — https://goo.gl/avDmfW

Publicată de StirileProTV pe Duminică, 7 Octombrie 2018

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.